Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Riverdale • Jane the Virgin • Chef’s Table

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Gaat Jughead binnenkort uit Riverdale?

Het valt niet uit te sluiten dat we binnenkort afscheid moeten nemen van één van de hoofdrolspelers van Riverdale. Het ziet er in de reeks niet goed uit voor Jughead. In de slotaflevering van seizoen 3 werd al gehint naar een eventueel einde van Jughead in Riverdale. Showrunner Roberto Aguirre-Sacasa vertelde dat het tijd werd dat er wat zou gebeuren met de Core Four. Wat hij daar precies mee bedoelt, is nog even onduidelijk.


Netflix kondigt nieuwe fashion-competitie aan

werkt aan een nieuwe fashion-competitie. De hosts voor de nieuwe show zijn Tan France uit Queer Eye en de bekende presentatrice en model Alexa Chung. De competitie telt tien afleveringen waarin achttien fashion designers strijden om 250.000 Amerikaanse dollar en een collectie bij Net-a-Porter.


Happy! seizoen 2 in juni naar Netflix

Het tweede seizoen van Happy! komt naar Netflix. De streamingdienst heeft bekend gemaakt dat we op 5 juni aan de slag kunnen met tien nieuwe afleveringen van de reeks, dat is vlak nadat de laatste uitzending van het tweede seizoen is geweest bij Syfy. Het eerste seizoen werd met een IMDb-score van 8.3 goed ontvangen.


Toch nog hoop voor spin-off van Jane the Virgin

We mogen ons mogelijk toch nog opmaken voor een spin-off van Jane the Virgin. Eerder werd bekend dat The CW nog niet aan de slag ging met een complete serie nadat een pilot-aflevering getoond was. Nu is duidelijk geworden dat de makers terug zijn gestuurd naar de tekentafel om een nieuw plan voor de serie te bedenken.


Chef’s Table nog lang niet voorbij

Goed nieuws voor de liefhebbers van Chef’s Table: de documentaireserie gaat door. Netflix heeft bekendgemaakt dat we nog minstens twee nieuwe seizoenen van de reeks mogen verwachten. Dat betekent dat we nog heel wat innovatieve rechten en verleidelijke desserts mogen verwachten.


Seizoen 3 van Braziliaanse serie 3% heeft releasedatum

Het derde seizoen van 3% kent zijn releasedatum op Netflix. De serie keert op 7 juni terug voor nieuwe afleveringen. Daarmee is de serie veel eerder terug dan verwacht. Tussen het eerste en tweede seizoen zat tenslotte twee jaar. Tussen het tweede en derde seizoen slechts één jaar.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?