Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Unbreakable Kimmy Schmidt • Reese Witherspoon • The Lying Life Of Adults

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Interactieve afsluitende film Unbreakable Kimmy Schmidt uitgesteld

De interactieve afsluitende film van Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs The Reverend is uitgesteld. De film is in verschillende landen wel gelanceerd op 12 mei, maar in België gebeurde dat niet. Dat blijkt alles te maken te hebben met de uitbraak van het coronavirus. Daardoor konden de stemacteurs namelijk niet aan de slag, waardoor de release is uitgesteld.


Reese Witherspoon in twee nieuwe romantische Netflix-films

Reese Witherspoon speelt de hoofdrollen in twee nieuwe romantische films. De eerste film waarin ze een rol te pakken is, heet Your Place Or Mine. Daarin wisselen twee vrienden van levens. Daarnaast is er ook een rol voor de actrice in The Cactus waarin een 45-jarige vrouw onverwacht zwanger is. Naast het acteerwerk gaat Witherspoon ook voor de films produceren.


The Woods wordt derde Harlan Coben-serie op Netflix

Netflix voegt binnenkort opnieuw een verhaal van Harlan Coben toe aan zijn streamingdienst. In navolging van series als Safe en The Stranger mogen we ons opmaken voor The Woods. Daarmee heeft Netflix alweer het derde verhaal van Coben te pakken uit een deal van liefst veertien verhalen.


Netflix maakt serie van The Lying Life of Adults

Netflix gaat een samenwerking aan met Fandango om een nieuwe serie te maken gebaseerd op de roman The Lying Life of Adults van Elena Ferrante. Het boek vertelt het verhaal van een Napolitaanse vrouw die opgroeit van kind tot aan volwassene. Het boek wordt in september wereldwijd gelanceerd. Ferrante is al bekend van onder meer My Brilliant Friend.


Trailer slotstuk Fuller House verschenen

Het einde van Fuller House is nu dan echt in zicht. Vanaf 2 juni kunnen we aan de slag met de allerlaatste afleveringen van de reeks. In aanloop naar die release heeft Netflix de officiële trailer gelanceerd.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: