Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Jennifer Lopez’ Halftime heeft releasedatum, AlRawabi School for Girls vernieuwd

De release van de documentaire van Jennifer Lopez komt eraan. Halftime komt in juni op Netflix. Ondertussen is AlRawabi School for Girls vernieuwd voor een tweede seizoen. Ook zijn de eerste beelden van Spiderhead verschenen.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Jennifer Lopez’ Halftime heeft releasedatum te pakken

De release van Halftime komt eraan. De documentaire gaat over Jennifer Lopez en komt op 14 juni naar Netflix. Halftime geeft een bijzonder kijkje in het leven en de carrière van Jennifer Lopez en onthult haar enorme doorzettingsvermogen en vastberadenheid. De film legt de focus op het tweede deel van haar leven.


AlRawabi School for Girls vernieuwd voor tweede seizoen

Het einde van AlRawabi School for Girls is nog niet in zicht. Netflix heeft een tweede seizoen besteld. De serie draait om gepeste buitenbeentjes op een chique middelbare school die en reeks riskante wraakacties plannen om hun pesters terug te pakken.


Black Mirror seizoen 6 aanstaande op Netflix

Seizoen 5 van Black Mirror kwam in 2019 uit op Netflix en daarna werd het wat stilletjes rond de dystopische dramaserie… Nu weten we echter dat de streamingdienst aan een nieuwe reeks werkt, Black Mirror keert dus terug!


Eerste beelden Spiderhead met Chris Hemsworth verschenen

De eerste beelden van Spiderhead zijn verschenen. Daarin vertolkt Chris Hemsworth de rol van een briljante visionair. De film komt op 17 juni op Netflix en speelt zich af in een door hem gerunde gevangenis. Twee van zijn gevangen bouwen een bijzondere band op met elkaar, terwijl ze ondertussen proefpersonen zijn voor experimentele drugs.


The CW blijft strepen: Dynasty nu ook gecanceld

Dynasty zal na vijf seizoenen gaan stoppen. De serie is namelijk door The CW gecanceld. Dit is het lot dat momenteel erg veel series van The CW ondergaat. Het huis van onder meer de Arrowverse-series, Riverdale en dus Dynasty gaat een nieuwe koers varen. Het gevolg is dat veel series worden geschrapt.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?