Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Finale The Restaurant en Robert Downey jr. naar DC

De zombieserie Black Summer is deze zomer terug met het tweede seizoen, Robert Downey jr. stapt over van Marvel naar DC-serie Sweet Tooth en de finale van The Restaurant is in juni te zien op Netflix.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Zombieserie Black Summer is deze zomer terug

Twee jaar na dato is het tijd voor een nieuw seizoen van Black Summer. De zombiereeks is een prequel van het inmiddels afgeronde Z-Nation. De opnames kenden in het Canadese Alberta veel obstakels door alle lockdowns. Op 11 juni komt nu toch het tweede deel, waarvan een korte teaser is gelanceerd.


Finale The Restaurant komt naar Netflix

De Zweedse serie The Restaurant is één van de verrassingen van het afgelopen jaar. Netflix bracht de eerste drie seizoenen en nu wordt op 1 juni ook het finaleseizoen gebracht. Daarin draait het wederom om Nina en Calle. Wel is het een speciaal seizoen. Het zijn namelijk vier specials, waarin sprongen in de tijd worden gemaakt hoe het verder is gegaan met de twee.


La Casa de Papel is er klaar voor: Seizoen 5 afgerond

De reis van La Casa de Papel komt nu echt bijna tot een eind. Het vijfde seizoen is al aangekondigd als The Last Heist. Nog één keer komt de groep met El Professor in actie. De opnames van het slotseizoen zijn nu achter de rug.


DC-serie Sweet Tooth van Robert Downey jr.

Robert Downey jr is één van de sleutelpersonages in het Marvel Universum als Tony Stark (Iron Man). Nu is hij echter in zee gegaan met grote concurrent DC om de serie Sweet Tooth te maken. Daarin gaan een heel bijzonder volk leren kennen, met The Hybrids. Het is een postapocalyptisch sprookje over een jongen die half hert is en die samen met een rondzwervende eenling op een bijzonder avontuur gaat. Vanaf 4 juni is de serie geheel te zien op Netflix.


Bridgerton krijgt eerste spin-off over Queen Charlotte

Bridgerton is een doorslaand succes en kan zomaar een geheel universum gaan worden. Er worden minimaal vier seizoenen gemaakt van de historische dramaserie en daarnaast is er nu een eerste spin-off aangekondigd. Daarin draait het om Queen Charlotte.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?