Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: 13 Reasons Why • Clark • Into The Night

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Maker 13 Reasons Why over slotseizoen

Brian Yorkey, één van de makers van 13 Reasons Why, heeft uitgelegd waarom het na vier seizoenen klaar is voor 13 Reasons Why. In eerste instantie was het zelfs de bedoeling dat de serie meer een anthologieserie zou worden, maar omdat hij zoveel van de personages hield, zijn er meerdere seizoenen gekomen. “Ergens middenin het maken van seizoen 2, toen duidelijk werd dat we de kans kregen om meer seizoenen te maken, kwam ik op een plek terecht waarbij het goed voelde om een verhaal van vier seizoenen te maken.”

“Ik ben altijd wantrouwig wanneer series over middelbare scholen langer zijn dan vier seizoenen, omdat high school vier jaar lang is. Het voelde alsof ik deze karakters naar hun afstuderen moest brengen. Dus we wisten dat het na vier seizoenen klaar zou zijn.” Seizoen 4 verschijnt op 5 juni op Netflix en bestaat uit tien afleveringen.

13 REASONS WHY (L TO R) CHRISTIAN NAVARRO as TONY PADILLA, DYLAN MINNETTE as CLAY JENSEN, RJ BROWN as CALEB JACKSON and GRACE SAIF as ANI in episode 409 of 13 REASONS WHY Cr. DAVID MOIR/NETFLIX © 2020


Bill Skarsgård speelt crimineel Clark Olofsson in Clark

Netflix heeft een nieuwe Zweedse dramaserie besteld waarin het draait om Clark Olofsson. Bill Skarsgård wordt verantwoordelijk voor het personage dat er hoogstpersoonlijk voor zorgde dat het ‘Stockholmsyndroom’ een begrip werd tijdens een van zijn gijzelingen. De serie bestaat uit zes afleveringen waarin we mee worden genomen in zijn leven.


Releasedatum Brooklyn Nine-Nine seizoen 6 op Netflix bekend

Netflix heeft de releasedatum van Brooklyn Nine-Nine seizoen 6 aangekondigd. De laatste tijd werd er massaal gevraagd om de releasedatum van het zesde seizoen en het verlossende woord is er eindelijk uit. Vanaf 4 juni kunnen we op Netflix in België aan de slag met Brooklyn Nine-Nine seizoen 6.


Netflix deelt beelden vanaf de set van Into The Night

Netflix heeft beelden gedeeld waarin we een kijkje krijgen vanaf de set van Into The Night. De Belgische Netflix Original staat sinds kort op Netflix en doet het daar uitstekend. In onderstaande video komen we meer te weten over de internationale cast.


Releasedatum The 100 seizoen 7 op Netflix eindelijk bekend

Het laatste seizoen van The 100 is in aantocht. Na zeven seizoenen en precies honderd afleveringen houdt het op voor de reeks. Inmiddels weten we dat de serie op 20 mei verder gaat bij The CW en nu heeft ook Netflix laten weten wanneer de episodes online in België te zien zijn.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: