Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Netflix wil livestreams, eerste beelden Virgin River

Netflix is bezig met een livestream-functionaliteit. Deze wil het gebruiken bij programma’s dit niet met een script werken. Daarnaast zijn de eerste beelden verschenen van Virgin River seizoen 4 en is de releasedatum bekend van de Marvel-series op Disney+.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix werkt aan livestreams

Netflix is bezig met een livestream-functionaliteit. De streamingdienst zou de livestream-mogelijkheid willen gebruiken bij programma’s die niet met een script werken. Het zou daarbij gaan om talentenjachten en stand-upcomedy. De ontwikkeling bevindt zich wel nog in een vroeg stadium.


Eerste beelden Virgin River seizoen 4 verschenen

Het vierde seizoen van Virgin River is onderweg naar Netflix. Op 20 juli verschijnen alle nieuwe afleveringen in één keer online op Netflix. Om fans alvast een voorproefje te geven, zijn nu alvast de eerste beelden verschenen. Je bekijkt hieronder een aantal foto’s.

Virgin River seizoen 4


Deze titels komen in tweede helft van mei op Netflix

Het lange wachten is voorbij. Eindelijk is het zover na bijna drie jaar wachten. Het vierde seizoen van Stranger Things gaat van start met de eerste afleveringen, waarna de resterende van dit seizoen op 1 juli worden gelanceerd.


Marvel-series binnenkort naar Disney+

Fans van Marvel kennen ongetwijfeld de series Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage, The Punisher en The Defenders nog wel. De series verdwenen recent van Netflix, maar komen op 29 juni 2022 eindelijk naar Disney+.


Goedkoper Netflix abonnement met advertenties komt dit jaar al

Netflix zal spoedig met een nieuwe abonnementsvorm komen. Tijdens de kwartaalcijfers maakte directeur Reed Hastings al bekend dat er gekeken wordt naar een optie met advertenties. Dit abonnement zal als alles goed verloopt in 2022 nog worden gelanceerd.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?