Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Twee nieuwe delen voor 365 DNI, eerste beelden Outer Banks

Netflix heeft niet één, maar liefst twee nieuwe delen aangekondigd voor 365 DNI. Dat tweede deel blijkt al volop opgenomen te worden. Ondertussen zijn ook de eerste beelden gedeeld van Outer Banks seizoen 2 en is de cast van Ferry onderworpen aan een vragenvuur in een vragen roulette.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix heeft twee nieuwe delen aangekondigd voor 365 DNI

Fans van 365 DNI kunnen de komende jaren nog flink door met de filmreeks. Netflix heeft namelijk niet alleen een tweede deel besteld, maar blijkt ook al met een derde deel aan de gang te zijn. De opnames van het tweede seizoen zijn in mei van start gegaan. Beide delen worden nog in 2022 op Netflix verwacht. Zowel Massimo als Laura keert terug voor het tweede.


Eerste beelden Outer Banks seizoen 2 verschenen

Vorig jaar verscheen het eerste seizoen van Outer Banks online op Netflix en de serie was binnen no time een groot succes. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan een tweede seizoen. Netflix heeft nu de eerste officiële beelden van seizoen 2 gelanceerd door middel van vier foto’s. Daarnaast is duidelijk geworden dat seizoen 2 nog in de zomer van 2021 naar Netflix komt.


Deze titels komen in tweede helft van mei op Netflix

Mei kent een prachtige tweede helft van de maand. Netflix brengt veel grote titels terug met nieuwe seizoenen en een aantal verrassingen. Zo komt eindelijk het langverwachte tweede deel van seizoen 5 van Lucifer naar Netflix. De opnames lagen lang stil, maar nu kon er eindelijk worden toegewerkt richting de finale. Een paar dagen eerder is het al raak voor The Sinner. Het derde seizoen met Matt Bomer is vanaf 23 mei te zien op Netflix.


Vragen roulette voor cast Ferry

Op vrijdag verscheen Ferry online op Netflix. De prequel op Undercover is opnieuw een groot succes. Een mooi moment voor Netflix om op YouTube een video te plaatsen waarin de cast onderworpen wordt aan een vragenvuur. Frank Lammers, Elise Schaap, Huub Stapel en Monic Hendrickx krijgen onder meer vragen over hun rol in de serie, maar ook andere vragen.


Releasedatum Lupin deel 2 bekend en trailer verschenen

Lupin keert al razendsnel terug voor gloednieuwe afleveringen op Netflix. De streamingdienst lanceerde in januari de eerste afleveringen van de Franse serie en het duurde niet lang tot de titel met Omar Sy in de hoofdrol uitgroeide tot een groot succes. Bij het eerste deel bleven fans echter wel achter met een flinke cliffhanger. Inmiddels weten we wanneer we antwoord krijgen op de vragen waar we mee achterbleven.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?