Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: After Life • 13 Reasons Why • Train to Busan

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Nieuwe beelden After Life seizoen 2 verschenen

Ricky Gervais heeft via YouTube nieuwe beelden gedeeld van After Life. Door middel van een video van liefst negentien minuten lang kunnen we aan de slag met de nodige outtakes, beelden van seizoen 2 die niet eerder zijn gereleased. Hieronder kun je de beelden bekijken.


Nieuw castlid voor slotseizoen 13 Reasons Why bekend

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het vierde en tevens laatste seizoen van 13 Reasons Why. In dat kader is een nieuw castlid aangekondigd. Het gaat om Gary Sinise die voor de reeks in de huid kruipt van Dr. Robert Ellman. De acteur is bekend van onder meer CSI en Forrest Gump.


Trailer slotseizoen The 100 gelanceerd

De trailer van het slotseizoen van The 100 is verspreid. Later deze maand zal de serie beginnen aan het zevende seizoen. Dit is tevens het slotstuk, waarna er exact honderd afleveringen zijn verschenen.


Netflix werkt samen met Train To Busan-regisseur

Netflix is een samenwerking aangegaan met Yeon Sang-ho, bekend van Train to Busan, voor een nieuwe serie. De webtoon Hellbound moet worden omgezet naar een serie voor de streamingdienst. Hellbound is een fantasy thriller die plaatsvindt in een wereld waar bovennatuurlijke wezens uit het niets verschijnen om een definitief oordeel over mensen te vellen. Deze wezens sturen mensen naar de hel of hemel en dat leidt toch een sociale chaos waarin een reeks onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden.


Netflix verwelkomt The Kardashians en The Real Housewives

Netflix gaat vanaf 1 juni aanstaande een flinke dosis reality-tv beschikbaar stellen voor de liefhebbers. Dat meldt de streamingsdienst zojuist. Het gaat om Keeping up with the Kardashians, The Real Housewives of Beverly Hills, The Real Housewives of New York en The Real Housewives of Atlanta.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: