Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Riverdale • La Casa de Papel • Umbrella Academy

Luke Perry Fred Andrews Riverdale

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Speciaal afscheid voor Luke Perry in Riverdale

Riverdale heeft nog niet veel aandacht geschonken aan het plotselinge overlijden van Luke Perry in maart. Daar komt echter verandering in. De acteur, die voor Riverdale in de huid kroop van Fred Andrews, krijgt een speciaal afscheid aan het begin van het vierde seizoen van de reeks. De makers hadden tijd nodig om Perry een gepast afscheid te kunnen geven.


Opnames White Lines van La Casa-makers in huis Michael Douglas

De makers van La Casa de Papel werken voor Netflix aan een nieuwe serie. De opnames van Wihte Lines zijn inmiddels van start gegaan. De eerste opnames vinden plaats in het huis van de Amerikaanse acteur Michael Douglas. Het huis staat in Valldemossa en is momenteel te koop.


Mogelijk vijfde seizoen voor Lucifer op Netflix

Nadat Lucifer eerder nog werd gecanceld door FOX heeft de serie een compleet nieuw onderkomen gevonden bij Netflix. De streamingdienst bestelde een vierde seizoen en het zou Tom Ellis niets verbazen als er ook een vijfde seizoen komt. “We hebben de deur open gelaten voor een vijfde seizoen.” Ook spreekt hij over het grote verschil voor de serie tussen Netflix en FOX.


Meer van makers The Umbrella Academy op komst

We mogen nog meer nieuwe titels verwachten van de makers van The Umbrella Academy. Netflix heeft een first look deal gesloten met de makers waarbij de streamingdienst eerste recht krijgt op nieuwe projecten van Dark Horse Entertainment.


Gadsby komt met nieuwe special

Een nieuwe comedyspecial van Hannah Gadsby is onderweg naar Netflix. Nadat in 2018 al de comedyspecial Nanette verscheen is het in 2020 de beurt aan Douglas. Gadsby is dolgelukkig met het nieuws. “Ik vind het zo leuk om te melden dat Douglas in 2020 op Netflix zal verschijnen. Ik geniet van het touren en het live optreden, maar er zijn plekken op de wereld die ik niet zal kunnen bezoeken. Dus het is fantastisch dat Netflix de show naar iedere uithoek van de wereld zal brengen.”


How To Get Away With Murder seizoen 6 besteld

How To Get Away With Murder keert binnenkort terug voor zijn zesde seizoen. De toekomst van de reeks met Viola David in de hoofdrol was even onzeker, maar nu is duidelijk geworden dat ABC toch een nieuw seizoen heeft besteld. Een releasedatum daarvan is nog niet bekend.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: