Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: RuPaul • Stephen King • The Expanse

The Expanse Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

RuPaul krijgt eigen serie op Netflix

RuPaul maakt komend jaar al een gastoptreden in het vijfde seizoen van Grace and Frankie, hij krijgt ook nog eens zijn eigen serie op Netflix. AJ and the Queen wordt een nieuwe komedie, waarin RuPaul de hoofdrolspeler Ruby Red zal vertolken. Uiteraard is dit een drag queen. Het eerste seizoen zal bestaan uit tien afleveringen en RuPaul zal meeschrijven aan de serie.


Designated Survivor stopt na twee seizoenen

Het is gedaan voor Designated Survivor. Na twee seizoenen heeft ABC besloten om geen derde seizoen te ontwikkelen van de politieke serie. Na het tweede seizoen komt er dan ook een punt achter het verhaal van Tom Kirkman. In België was de serie te volgen via Netflix.


Nieuwe Stephen King-verfilming: In The Tall Grass

Na een ontzettend druk 2017 voor Stephen King, waarin zijn producties in films en series bijna niet te tellen was, komt er nu weer een nieuwe film aan. Na Gerald’s Game en 1922 heeft Netflix een derde verhaal gevonden om mee aan de slag te gaan. Het gaat om In The Tall Grass. De opnames gaan deze zomer aan de slag en er is ook al een regisseur en enkele castleden vastgelegd.


Syfy zet punt achter The Expanse

In de stormvloed van series die afgelopen week door Amerikaanse zenders werd gecanceld kwam naast Designated Survivor nog een serie voor die Netflix wereldwijd streamt. Het gaat om The Expanse. Bij ons kunnen we twee seizoenen zien en zodra het derde seizoen is afgerond in de Verenigde Staten zal ook deze campagne verschijnen. Het blijkt de laatste te zijn, want Syfy heeft besloten om na drie seizoenen er een punt achter te zetten. De makers zijn nu wel de markt op om te hopen een nieuwe partij te vinden die het wil gaan uitzenden.


Wanneer gaan Dynasty en Riverdale verder?

Dynasty en Riverdale zijn twee van de meest populaire series op Netflix, maar wanneer gaan ze verder. Bij Dynasty is het wachten op seizoen 2, Riverdale is toe aan seizoen 3. In allebei de gevallen gaat het om series van de Amerikaanse zender The CW, waarvan Netflix de internationale streamingrechten heeft. Het is wachten op de nieuwe seizoenen en daarbij hangt het dus af van het uitzendschema van The CW.


‘Barb’ uit Stranger Things spreekt over psychische problemen

Shannon Purser, de actrice die voor Riverdale de rol van Ethel Muggs vertegenwoordigt maar we toch vooral kennen als Barb uit Stranger Things, heeft zich uitgebreid uitgesproken over haar OCD. De twintigjarige actrice lijdt al jarenlange aan de psychische aandoening waar ze veel last van heeft gehad.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: