Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Pakistaanse acteur in The Crown, Enola Holmes 2 aangekondigd

De cast van The Crown krijgt er mogelijk een Pakistaanse acteur bij. Hij zou de vriend van prinses Diana spelen. Ondertussen is ook de tweede film van Enola Holmes aangekondigd en verschijnt Mijn Beste Vriendin Anne Frank in februari op Netflix.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Pakistaanse acteur in The Crown

De cast van The Crown krijgt er mogelijk een Pakistaanse acteur bij. Deadline is achter een Tweet gekomen waaruit zou blijken dat Humayun Saeed een rol te pakken heeft in de serie. Hij zou verantwoordelijk zijn voor de rol van Dr. Hasnat Ahmad Khan. Khan speelt een Brits-Pakistaanse hart en long chirurg die een romantische relatie had met prinses Diana van 1995 tot 1997. Het gerucht is door Netflix nog niet bevestigd.


Enola Holmes 2 aangekondigd met eerste clue

Het tweede deel van Enola Holmes is in aantocht op Netflix. De opnames zijn nu officieel afgerond. Met onderstaande video wordt alvast de eerste clue gedeeld voor het grote avontuur dat Enola te wachten staat in het tweede deel. Hieronder bekijk je alvast de eerste video.


Emily in Paris-maker over seizoen 2 cliffhanger: “Duivels dilemma”

Het tweede seizoen van Emily in Paris verscheen afgelopen woensdag online op Netflix. De finale-aflevering laat ons achter met een gigantische cliffhanger. De grote vraag is dan ook: blijft Emily in Parijs of kiest ze ervoor om terug te keren naar haar oude leven? TV Line ging het gesprek aan met showrunner Darren Star over de finale-aflevering en het derde seizoen.


Mijn Beste Vriendin Anne Frank in februari op Netflix

Mijn Beste Vriendin Anne Frank heeft een releasedatum gekregen op Netflix. Op 1 februari wordt de dramafilm toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Netflix kocht de rechten al in 2020 en staat nu echt op het punt om de film toe te voegen. De film volgt de bijzondere vriendschap tussen Anne Frank en Hannah Goslar. De twee verliezen elkaar aan het begin van de Tweede Wereldoorlog uit het oog. In 1945 komen ze elkaar opnieuw tegen. Hannah riskeert haar leven in het concentratiekamp Bergen-Belsen om haar verzwakte vriendin te helpen.


Releasedatum Bridgerton 2 de kerstboodschap van Netflix

Bridgerton keert sneller terug dan verwacht. Was het in 2020 de release van het eerste seizoen waarmee de kerstdagen gevuld konden worden. Nu heeft Lady Whistledown Kerstmis aangegrepen om de releasedatum bekend te maken van het tweede seizoen.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?