Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Riverdale • Finding ‘Ohana • Gentefied

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Chris Mason speelt de man van Veronica in Riverdale

Het vijfde seizoen van Riverdale brengt een aantal nieuwe gezichten met zich mee. Chris Mason heeft de rol te pakken van Chad Gekko. We zullen na vier afleveringen in seizoen 5 kennismaken met Chad. Chad is de man van Veronica en wordt omschreven als controlerende en jaloerse echtgenoot. Mason speelde eerder al in Pretty Little Liars: The Perfectionists.


Schatzoeken in nieuwe Netflix film Finding ‘Ohana

Vanaf 29 januari kunnen we op Netflix aan de slag met de nieuwe film Finding ‘Ohana. Het leven van een broer en zus krijgt een verrassende wending als ze in een dagboek aanwijzingen vinden voor een verloren schat. Het brengt ze op een episch avontuur met hun nieuwe vrienden. Onderweg keren ze terug naar hun Hawaïaanse roots.


Eerste beelden van Zack Snyders zombiefilm Army of the Dead

Zack Snyder werkt voor Netflix aan de productie van een gloednieuwe zombiefilm. Binnenkort kunnen we op de streamingdienst exclusief aan de slag met Army of the Dead. Netflix heeft inmiddels de eerste beelden vrijgegeven van de film waarin we worden meegenomen in een overval tijdens een zombie-apocalyps.


Opnames Gentefied seizoen 2 in februari van start

De productie van het tweede seizoen van Gentefied heeft een planning meegekregen. Vanaf 8 februari gaan de opnames van Gentefied van start. Het is op dit moment nog niet bekend hoelang de opnames gaan duren. Ook is het nog niet bekend wanneer seizoen 2 op Netflix verschijnt.


Emily in Paris seizoen 2: Ashley Park bespreekt plannen

De romantische komedieserie Emily in Paris werd vorig jaar door veel Netflix-abonnees in de harten gesloten. De serie werd een groot succes en het was dan ook niet verrassend dat een maand later duidelijk werd dat er een vervolg zou komen. Ashley Park, de actrice die in de huid kruipt van Mindy Chen, heeft het één en ander verteld over een tweede seizoen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?