Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Kominsky Method • Daredevil • Sabrina

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Dit is waarom succesvolle The Kominsky Method nog niet is vernieuwd

The Kominsky Method heeft goede zaken gedaan tijdens de Golden Globes. De komedieserie viel twee keer in de prijzen en was daarmee de grote winnaar voor Netflix. Toch is er nog geen tweede seizoen aangekondigd en dat komt volgens Deadline omdat men het tot op heden nog niet eens kan worden over het aantal afleveringen dat seizoen 2 moet krijgen. Het liefst ziet Netflix dat seizoen 2 dertien afleveringen gaat tellen, maar onder meer hoofdrolspeler Michael Douglas ziet zo’n tien afleveringen meer zitten. Seizoen 1 telde acht afleveringen.


Fans proberen Daredevil te redden met nieuwe campagne

In de afgelopen periode werden meerdere Marvel-series geannuleerd. Aan Iron Fist, Luke Cage en Daredevil kwam een eind. Fans zijn echter nog niet klaar met de serie en hebben nu een campagne opgestart met de hashtag #SaveDaredevil. Ze richten zich verrassend genoeg tot Disney en hopen er zo voor te kunnen zorgen dat de serie toch een nieuw seizoen krijgt. Het is niet uit te sluiten dat de Marvel-series verder gaan zodra de eigen streamingdienst van Disney is gelanceerd.


The CW werkt aan stand-alone serie voor Batwoman

De kogel is door de kerk: The CW heeft een pilot-aflevering besteld voor een stand-alone serie over Batwoman. Afgelopen jaar maakten we tijdens de jaarlijkse crossover van de Arrowverse in Elseworld al kennis met Batwoman gespeeld door Ruby Rose en nu blijkt dat we nog veel meer van haar kunnen verwachten. De succesvolle regisseur David Nutter is verantwoordelijk voor de pilot-aflevering.


Parodie op Black Mirror: Bandersnatch verschenen

Op Twitter is een parodie verschenen op Black Mirror: Bandersnatch. Over de interactieve film waarbij kijkers zelf het verloop van het verhaal kunnen bepalen wordt veel gesproken. Nu heeft de Formule 1 een hilarische parodie gemaakt op de Netflix Original. De parodie is hieronder te bekijken.


Prequel novel over Sabrina onderweg

Vorig jaar verscheen het eerste seizoen en een kerstspecial van Chilling Adventures of Sabrina op Netflix. In april verschijnt het tweede seizoen van Sabrina en in de zomer kunnen we ook nog eens een prequel novel verwachten. In de stripboeken kwamen we al veel te weten over het verleden van Sabrina, maar de nieuwe novel vertelt nieuwe elementen over haar verleden.


Eerste details over You seizoen 2 bekend

De eerste details over You seizoen 2 zijn bekend. You krijgt een tweede seizoen bij Netflix en de eerste details voor dat tweede seizoen zijn al bekend. Zo keert Joe Goldberg terug voor seizoen 2 en verhuist hij naar Hollywood, Los Angeles. Hij leeft met de constante druk om mogelijk gepakt te worden voor zijn eerdere daden, terwijl hij alweer zoekt naar nieuwe liefde.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: