Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Sabrina • The Crown • Ozark

Aziz Ansari Master of None Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Sabrina gecast in Riverdale spin-off

Dat Riverdale een spin-off zou krijgen met als onderwerp Sabrina the Teenage Witch werd een tijdje terug al bekend. Inmiddels is echter ook bekend geworden wie de hoofdrol gaat vertolken in de spin-off van Rverdale. Kiernan Shipka, die we al leerden kennen als Sally Draper uit Mad Men, heeft de eer gekregen om in de huid te kruipen van Sabrina.


The 100 heeft releasedatum voor seizoen 5

The 100 seizoen 5 laat lang op zich wachten, waardoor de vraag wanneer het verhaal verder zou gaan een grote vraag was. Daar is nu eindelijk antwoord op gekomen. Wanneer begint The 100 seizoen 5? Op dinsdag 24 april! Wat de exacte datum zal worden dat wij ook op Netflix kunnen kijken is nog wel de vraag.


Ook Prinses Margaret krijgt een nieuwe vertolker

Het lijkt erop dat Helena Bonham Carter de nieuwe Prinses Margaret zal zijn in The Crown. Net zoals Queen Elizabeth vanaf het derde seizoen zal worden vervangen door een nieuwe actrice, simpelweg doordat we door de tijd heen vliegen en er oudere acteurs aangesteld moeten worden, zal ook Vanessa Kirby haar stokje als Margaret af gaan staan. Het lijkt er dus op dat de actrice bekend uit Harry Potter hiervoor wordt gecontracteerd.


Nieuw personage in Ozark vastgelegd

Janet McTeer zal een rol gaan spelen in het tweede seizoen van Ozark. Daarmee krijgt McTeer het druk, want ze speelt ook al in Jessica Jones. In Ozark krijgt ze een vaste rol in het tweede seizoen. McTeer speelt een advocate die banden heeft met het Mexicaanse drugskartel, waaraan Marty en Wendy Byrde (Jason Bateman en Laura Linney) ook noodgedwongen verbonden zijn.


Fargo krijgt toch een vierde seizoen, maar…

Er komt toch een vierde seizoen van Fargo. Na het derde seizoen liet bedenker Noah Hawley weten dat de serie alleen terug zou keren als hij een goed idee zou krijgen voor een nieuw verhaal. Dat blijkt nu het geval, maar we moeten nog wel lang wachten op de nieuwe episodes.


Weinig goud voor Netflix op Golden Globes

De Golden Globes zijn niet geworden wat Netflix ervan gehoopt had. Er waren twaalf nominaties, maar alleen Aziz Ansari kreeg een gouden beeldje als beste acteur in een komedieserie. Fargo is een FX-serie die Netflix wereldwijd exclusief streamt. Voor zijn hoofdrollen in het derde verhaal kreeg Ewan McGregor de Golden Globe voor beste hoofdrol in een limited serie.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: