Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Queen of the South • Nintendo • Elton John

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Eindelijk goed nieuws rond Queen of the South

Queen of the South keert in de toekomst terug voor een vijfde seizoen. Fans willen graag met nieuwe afleveringen aan de slag, maar door de coronapandemie liep de productie flink wat vertraging op. De verwachting is dat de opnames spoedig worden afgerond en het vijfde seizoen nog in 2021 gelanceerd kan worden bij USA Network. We zullen dan wel nog een tijdje moeten wachten tot de afleveringen ook daadwerkelijk naar Netflix in België komen.


Netflix stopt ondersteuning Nintendo-app op 3DS en Wii U

Netflix stopt per juli 2021 met de ondersteuning van de app voor de Nintendo 3DS en Nintendo Wii U. Aan het eind van vorig jaar verdween de app al uit de eStore en nu is ook de volgende stap gezet om te stoppen met het aanbieden van de app. Vanaf juli is het officieel over en uit. Ondertussen is het maar zeer de vraag of in de toekomst nog een app verschijnt voor de Nintendo Switch.


Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 1

Ook in het nieuwe jaar verschijnt iedere week weer een lijst met de meest populaire titels op Netflix in die week. In week 1 gaat de eerste plek overduidelijk naar Bridgerton. De Netflix Original kwam vorige week de top binnen en staat zijn eerste plek nog niet af.


Elton John krijgt documentaire op Netflix

Het leven van Elton John wordt door Netflix in een documentaire gegoten. In The Pillars of Hercules worden we voornamelijk meegenomen naar het leven en de carrière van de zanger in de jaren 70. De documentaire biedt onder meer een kijkje in een reeks backstagebeelden die nog nooit vertoond zijn. Een releasedatum is nog niet bekend.


Vikings: Valhalla, dit is alles wat we al weten

Het is bijna over en uit voor Vikings. Ondertussen wordt wel steeds meer bekend over de nieuwe spin-off genaamd Valhalla. Met de spin-off wordt een tijdsprong gemaakt van liefst honderd jaar. Hier vind je alles wat we al weten over de spin-off van Vikings: Valhalla.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?