Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Avatar: The Last Airbender • The Umbrella Academy • Dark

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Productie Avatar: The Last Airbender al razendsnel van start

Netflix blijkt al razendsnel te beginnen met de productie van Avatar: The Last Airbender. In februari 2020 wordt begonnen met de productie van de live-action versie van de serie Avatar: The Last Airbender. Het is niet ondenkbaar dat we vervolgens later dit jaar al aan de slag kunnen met de reeks en anders ergens in 2021.


Nieuw gezicht voor The Umbrella Academy seizoen 2 bekend

Het eerste nieuwe gezicht voor het tweede seizoen van The Umbrella Academy is bekend. Ritu Arya is binnengehaald om een rol te spelen in de reeks. Zij is al bekend van Humans en Sherlock, maar staat met The Umbrella Academy voor een gloednieuwe uitdaging. In The Umbrella Academy seizoen 2 speelt ze Lila Pitts, iemand die omschreven wordt als een kameleon die zich goed aan de omstandigheden kan aanpassen.


Dit vinden jullie de beste titels op Netflix in december

Er is weer massaal gestemd op de beste titels op Netflix in december en dat heeft vijf winnaars opgeleverd. In één categorie scheelde het slechts één stem tussen de nummer één en de nummer twee. Het was dan ook een uiterst spannende strijd deze maand.


Opnames Dark seizoen 3 afgerond

Het einde van Dark is in zicht. Netflix maakte eerder al bekend dat het derde seizoen ook het laatste seizoen wordt van de reeks. Inmiddels is duidelijk dat de opnames van dat laatste seizoen zijn afgerond. Wanneer seizoen 3 op Netflix verschijnt, is nog onduidelijk.


Netflix opent 2020 met aanbodexplosie: 61 nieuwe titels

Netflix pakt flink uit om het nieuwe jaar in te luiden. Er was een ware aanbodexplosie op 1 januari, want er zijn maar liefst 61 nieuwe films en series in het aanbod verschenen. Met onder meer nieuwe seizoenen van Queen of the South, Supergirl en Legends of Tomorrow. Ook verschenen films als Spider-Man 3, The Theory of Everything en The Shawshank Redemption.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?