Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Undercover • We Can Be Heroes • Never Have I Ever

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Undercover seizoen 3 niet in gevaar

Tom Waes heeft laten weten dat het derde seizoen van Undercover niet in gevaar is gekomen na zijn knie-operatie. “Het derde seizoen is niet in gevaar door mij!”, liet Waes weten. De acteur raakte geblesseerd bij een motorongeluk. “Ik had er wel last van; heb maanden liggen knoeien met mijn knie. Maar ik ben wel gewoon blijven werken. De dag na de opnames ben ik naar het ziekenhuis gereden. De arts zei nog: ik denk niet dat er veel aan de hand is, als u nog gewoon kunt rondstappen. Maar toen bleken mijn kruisbanden en meniscus gescheurd. De arts begreep er niets van. Ik denk dat ik veel geluk heb gehad dat ik nog iets kon.”


We Can Be Heroes uitstekend bekeken; sequel aangekondigd

Goed nieuws voor de fans van We Can Be Heroes. De Netflix Original Film krijgt namelijk een sequel. Dat nadat de film in de eerste vier weken is bekeken door liefst 44 miljoen huishoudelijke kijkers. De sequel is al razendsnel aangekondigd.


Lupin: Goedlachse inbreker waagt zich aan het Louvre

Met Lupin verschijnt vrijdag de eerste grote nieuwe Netflix serie van 2021. De reeks van Franse bodem met Omar Sy in de hoofdrol en van de hand van de regisseur van Now You See Me belooft het een heerlijke komediereeks te worden.


Opnames Never Have I Ever vertraagd

De opnames van Never Have I Ever zijn vertraagd. De opnames hebben door de coronapandemie vertraging opgelopen. Het was de bedoeling dat de productie na de vakantie op 4 januari weer van start zouden gaan. Dat gaat niet lukken. Nu wordt gedacht aan 11 januari.


Verwijderalarm: Gelijk 39 films en series op de lijst in 2021

Het Netflix Verwijderalarm is gelijk goed gevuld in de eerste week van januari. Er staan namelijk 39 films en series op de lijst om in de loop van januari te verdwijnen van Netflix. Daarbij een aantal opvallende titels.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?