Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Top 10 beste films • Don’t F**k With Cats • Monty Python

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Het verhaal achter indrukwekkende docu Don’t F**k With Cats

De documentaire Don’t F**k With Cats heeft een diepe indruk achtergelaten op Netflix. In de docu gaan online speruneuzen op zoek naar een anonieme kattenmoordenaar. Ze zijn hem op het spoor gekomen nadat een anonieme YouTube-video is geüpload onder de naam 1 boy 2 kittens. Is Luka Magnotta op tijd te vinden?


Liedjesschrijver van Monty Python onverwachts overleden

Verdrietig nieuws vanuit Groot-Brittannië. Neil Innes, Britse komiek en muzikant, is plots overleden. Innes werd vooral bekend vanwege zijn werk voor Monty Python en was onder meer verantwoordelijk voor het schrijven van een aantal albums. De muzikant overleed onverwachts in de nacht van zondag op maandag. In België kunnen we op Netflix kijken naar Monty Python.


De 10 populairste titels van 2019 op Netflix in België

Netflix heeft bekendgemaakt welke titels er in 2019 het meest zijn bekeken in België, waarmee dit de meest populaire titels van het jaar zijn. De Spaanse overvallers staan weer strak op de eerste plaats, met opvallend veel films in de lijst.


De 10 beste films van 2019 op Netflix

Netflix heeft dit jaar heel wat nieuwe films toegevoegd aan zijn aanbod. Waar de streamingdienst eerst qua films nog niet echt indruk kon maken, veranderde dat flink met onder meer The Irishman. IMDb heeft inmiddels de tien beste films van 2019 op de streamingdienst online geplaatst. De top 10 bekijk je hieronder.

10. Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (IMDb: 6,6)
9. I Am Mother (IMDb: 6,8)
8. The Dirt (IMDb: 7,0)
7. FYRE (IMDb: 7,2)
6. The King (IMDb: 7,3)
5. El Camino: A Breaking Bad Movie (IMDb: 7,4)
4. Dolemite Is My Name (IMDb: 7,4)
3. The Irishman (IMDb: 8,2)
2. Klaus (IMDb: 8,3)
1. Marriage Story (IMDb: 8,4)


Netflix neemt The A List over voor tweede seizoen

The A List zal een vervolg gaan krijgen op Netflix. De Britse serie was oorspronkelijk van de BBC, maar opvallend genoeg koos deze omroep ervoor om de reeks alleen via de BBC iPlayer uit te zenden. Nu is Netflix erin gesprongen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?