Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The 100 • Virgin River • The Midnight Club

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Eerste beelden slotseizoen The 100 verschenen

De eerste beelden van het laatste seizoen van The 100 zijn een feit. Alhoewel het nog even wachten is op de officiële trailer, is inmiddels wel een tv-spotje verschenen voor de eerste aflevering van seizoen 7. In Amerika gaat het nieuwe seizoen op 20 mei van start. Daarna kunnen we de nieuwe afleveringen zeer waarschijnlijk ook weer op Netflix verwachten.


Nieuw castlid Virgin River seizoen 2 beknd

Er is een nieuw castlid bekend voor het tweede seizoen van Virgin River. Alhoewel nog niet precies bekend is wanneer de serie terugkeert voor zijn vervolg, weten we nu wel dat Melinda Dahl de rol vertolkt van Staci, de schoonzus van Mel. De Canadese actrice speelde al in onder meer Loudermilk en Silver Lake.


After Life nu al verlengd, overall deal voor Gervais

Er komt een derde seizoen van de populaire Netflix-serie After Life. Dat heeft schrijver en hoofdrolspeler Ricky Gervais bevestigd via zijn sociale media-kanalen. Het is nog niet bekend wanneer After Life seizoen 3 op Netflix zal verschijnen.


The Midnight Club wordt serie op Netflix

Netflix gaat met het boek The Midnight Club aan de slag. Mike Flanagan, bekend van The Haunting of Bly Manor, gaat de serie produceren. Het team achter dezelfde serie gaat ook aan de slag met het herschrijven van het script. Als leidraad wordt het boek van Pike uit 1994 gebruikt waarbij een groep patiënten uit een hospice voor het slapen gaan enge verhalen delen.


Netflix kondigt romantische dramaserie Sweet Magnolias aan

Netflix heeft meer bekendgemaakt over de nieuwe serie Sweet Magnolias. De reeks is gebaseerd op de boeken van Sherryl Woods. Daarmee moeten Chesapeake Shores-fans meteen opletten, want ook die boekenserie is afkomstig van Woods.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: