Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Releasedatum slotseizoen Control Z, The Crown-maker komt met Palomino

Het einde van Control Z komt steeds dichterbij. Het slotseizoen komt op 6 juli naar Netflix. Ondertussen komen de makers van The Crown met een nieuwe Spaanse thrillerserie. Daarnaast is The Upshaws seizoen 2 opgesplitst in twee delen.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Releasedatum slotseizoen Control Z bekendgemaakt

Het einde van Control Z komt steeds dichterbij. Control Z keert nog één keer terug op Netflix. Het derde seizoen van de Spaanstalige serie verschijnt in juli op Netflix. Op 6 juli is het zover. Voor het derde seizoen wordt een tijdsprong gemaakt van vijftien maanden.


The Crown-makers komen met Palomino

De makers van The Crown gaan aan de slag met een nieuwe titel op Netflix. Het gaat om Palomino waarin Sean Tale de hoofdrol speelt. De achtdelige thrillerserie speelt zich af in de buitenwijken van Barcelona. In de serie draait het om Erin Carter die verstrikt raakt in een brutse supermarktoverval. Het gekke is, dat ze wordt herkend door een van de overvallers. Is Carter wel wie ze zegt dat ze is?


Goedkoper Netflix abonnement met advertenties komt dit jaar al

Netflix zal spoedig met een nieuwe abonnementsvorm komen. Tijdens de kwartaalcijfers maakte directeur Reed Hastings al bekend dat er gekeken wordt naar een optie met advertenties. Dit abonnement zal als alles goed verloopt in 2022 nog worden gelanceerd.


The Upshaws opgesplitst in twee delen

Verrassend nieuws over The Upshaws. Het tweede seizoen wordt namelijk opgesplitst in twee delen. Het eerste deel daarvan verschijnt op 29 juni op Netflix. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.


Releasedatum Virgin River seizoen 4 bekendgemaakt

Het langverwachte vierde seizoen van Virgin River heeft eindelijk een releasedatum. Het was een jaar wachten, maar eindelijk komen er de antwoorden op de cliffhangers. Virgin River seizoen 4 is namelijk over twee maanden weer te zien.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?