Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Lupin krijgt derde deel, opnames Virgin River hervat

Lupin krijgt een derde deel op Netflix. Dat werd bekend nadat recent duidelijk werd dat deel 2 op 11 juni op Netflix verschijnt. Daarnaast blijken de opnames van Virgin River hervat en is door een foto duidelijk geworden wie de hoofdrolspelers zijn van Bridgerton seizoen 2.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Lupin krijgt derde deel op Netflix

Goed nieuws voor de fans van Lupin. Nadat recent duidelijk werd dat deel 2 vanaf 11 juni te bekijken is op Netflix, is nu ook bekend geworden dat er een derde deel is aangekondigd. Dat betekent dat het niet blijft bij tien afleveringen van de Franse hitserie. Wanneer dat derde deel verschijnt, is nog niet bekend.


Opnames Virgin River seizoen 3 hervat

Ook voor fans van Virgin River was er goed nieuws. De opnames van het derde seizoen zijn namelijk hervat, zo werd duidelijk met onderstaande foto. Op de foto pronken Hope en Lilly. In het derde seizoen komen we erachter of Jack de schotwond die hij heeft opgelopen zal overleven en komen we erachter wie er verantwoordelijk voor is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @virginriverseries


Ferry: de prequel van Undercover maakt zijn opwachting

Vrijdag verschijnt de prequel van Undercover. Ferry Bouman is één van de hoofdpersonages in de Vlaams-Nederlandse crimeserie. Waar zijn rol steeds kleiner werd, is er over hem wel veel te vertellen. Daarvoor komt nu een film uit op Netflix met de titel Ferry. Hoe werd Ferry de grote drugsbaron en hoe ontmoette hij zijn Daniëlle.


Eerste foto’s Bridgerton onthullen hoofdrolspelers seizoen 2

Ook de opnames van Bridgerton zijn inmiddels in volle gang. Inmiddels zijn de eerste foto’s verschenen en daaruit blijkt meteen dat het in het tweede seizoen draait om Anthony, de oudste broer van Daphne, en Kate Sharma (Simone Ashley). Daphne speelt in seizoen 2 een bijrol en eerder werd duidelijk dat de Duke of Hastings niet te zien is in seizoen 2.


Sweet Magnolias seizoen 2 pas in 2022 op Netflix

Het tweede seizoen van Sweet Magnolias laat nog lang op zich wachten. Alhoewel de opnames van het tweede seizoen inmiddels van start zijn gegaan, blijkt dat we nog sowieso tot 2022 moeten wachten tot we ook echt aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?