Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Tiger King • The Big Flower Fight • Matilda

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Carole Baskin ontkent aantijgingen uit Tiger King

Carole Baskin heeft zich uitgelaten over de manier waarop ze is weggezet in de documentaire Tiger King. Ze wordt ervan verdacht haar echtgenoot Don Lewis om het leven gebracht te hebben. In een lange brief ontkent ze de aantijgingen “Don bracht één week per maand in Costa Rica door. Hij was een man die elke dag seks wilde. In de week waarin ik menstrueerde, ging hij naar Costa Rica. Ik accepteerde dat als iets waarmee ik moest leven. Maar terwijl hij weg was, haalde ik zoveel rommel van het terrein als ik kon”, legde Baskin uit.

Op die manier wilde ze voorkomen dat Don nog meer ‘rommel’ zou verzamelen. “Wendell (Williams, de zakenpartner van Don, red.) heeft hem verteld dat ik dat aan het doen was. Don belde de politie om me tegen te houden. Ze zeiden dat hij een contactverbod nodig had. Het is onduidelijk of het Dons idee was om dat te regelen of dat Wendell het suggereerde”, vervolgde Baskin, die sowieso geen goed woord over heeft voor Wendell.

Volgens Baskin is ze echt onschuldig en heeft de verdwijning van Don alles te maken met de ziekte Alzheimer, waar hij volgens haar aan zou lijden. “In die tijd was de ziekte van Alzheimer nog niet zo bekend. Ik had er alleszins nog niet van gehoord. Zijn gedrag werd steeds vreemder. Hij weigerde om de wc te gebruiken en deed buiten zijn behoefte. Hij nam een dakloze mee om bij ons thuis te verblijven. Ik maakte een afspraak bij specialist dokter Gold, maar hij verdween voor de vastgelegde datum”, aldus Baskin, die ook de geruchten over de vleesmolen stevig ontkent.


Trailer The Big Flower Fight verschenen

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van The Big Flower Fight. In deze realityserie nemen tien duo’s het tegen elkaar op. De teams bestaan uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpsters die er alles aan doen om te zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.


Too Hot To Handle krijgt deze week reünie-aflevering

De datingshow Too Hot To Handle keert op korte termijn terug met een reüinie-aflevering. In die aflevering komen we erachter hoe het nu gaat met de deelnemers van het programma. Vanaf vrijdag 8 mei is de aflevering te bekijken op Netflix.


Ralph Fiennes pakt rol in Matilda

Netflix heeft een nieuw castlid bekendgemaakt voor de nieuwe film Matilda. Een van de rollen in de nieuwe speelfilm gebaseerd op de musicalversie van het door Roald Dahl geschreven verhaal is vergeven aan Ralph Fiennes. Hij speelt in de film Miss Trunchbull. Fiennes is bekend van Skyfall.


Wekelijkse afleveringen Rick and Morty spoedig hervat

Rick and Morty keert spoedig terug op Netflix met nieuwe afleveringen. Het vierde seizoen van de reeks is in twee delen geknipt en we moesten even geduld hebben voordat het eerste deel op Netflix verscheen. Op het tweede deel hoeven we minder lang te wachten, zo heeft Netflix nu bekendgemaakt.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: