Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Bodyguard • Designated Survivor • The Witcher

Bodyguard Netflix BBC

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Toekomst Bodyguard met Richard Madden onzeker

De toekomst van Bodyguard is nog altijd onduidelijk. De BBC-serie groeide vorig jaar uit tot een groot succes. Toch blijkt de toekomst nu onzeker. Nog altijd worden er gesprekken gevoerd met hoofdrolspeler Richard Madden. “We zijn nog steeds in gesprek. We kijken nu naar de logistiek voor een eventueel tweede seizoen. We hebben het eindpunt van die discussies nog niet bereikt”, gaf de acteur aan. Of er een vervolg komt, is dan ook onzeker.


Designated Survivor krijgt Koreaanse remake op Netflix

De toekomst van Designated Survivor zag er zeer recent ook heel slecht uit. Nadat de serie werd gecanceld door ABC was het uiteindelijk Netflix die de serie redde. Nu blijkt de streamingdienst ook te werken aan een Koreaanse remake van de serie waarmee rekening wordt gehouden met de politieke situatie in Korea. De remake verschijnt in juli en heet Designated Survivor: 60 Days.


Wel spin-off voor Riverdale en Batwoman, niet voor Jane the Virgin

The CW heeft spin-offs besteld van Batwoman met Ruby Rose en Riverdale met Katy Keene uit de Archie Comics. Het netwerk bestelde onlangs pilot-afleveringen van de twee series en die zijn zo in de smaak gevallen dat ze een vervolg krijgen. Jane the Virgin daarentegen wordt niet voorzien van een spin-off.


Opnames The Witcher afgerond

Fans kunnen zich nu echt gaan verheugen op de serie van The Witcher. De opnames van de serie zijn inmiddels afgerond. Eerder werd al duidelijk dat we niet lang meer hoeven te wachten op de serie gebaseerd op de populaire game. In het vierde kwartaal van 2019 verschijnt de reeks op Netflix.


Tiendelige dramaserie Away met Swank

Netflix heeft de hoofdrolgecast voor de tiendelige dramaserie Away. Hillary Swank die al twee Academy Awards en twee Golden Globes won speelt de hoofdrol in de serie en gaat als uitvoerend producent aan de slag. De serie volgt een astronaut die haar familie verlaat om een internationale ruimte team door een verraderlijke missie te helpen.


Mindhunter seizoen 2 in augustus naar Netflix

Het tweede seizoen van Mindhunter is onderweg naar Netflix. Producer Charlize Theron heeft verklapt dat we het tweede seizoen al in augustus op Netflix mogen verwachten. Een definitieve releasedatum is nog niet bekend. Mocht de reeks inderdaad in augustus verder gaan, dan hebben we zo’n twee jaar moeten wachten op het vervolg.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: