Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Netflix-ster wordt Doctor Who, Squid Game was bijna geen Netflix-serie

De nieuwe Doctor Who is bekend geworden. Netflix-ster Ncuti Gatwa wordt de veertiende Who uit de serie. Ondertussen blijkt dat het niet veel gescheeld had of Squid Game was nooit zo’n groot succes geworden op Netflix. Daarnaast zijn de gasten voor het nieuwe seizoen van My Next Guest Needs No Introduction bekendgemaakt.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix-ster wordt de nieuwe Doctor Who

De nieuwe Doctor Who is bekendgemaakt. Het is Netflix-ster Ncuti Gatwa die de veertiende Who uit de serie is geworden. Fans van Sex Education kennen hem ongetwijfeld al. Hij was daarin te zien als Eric Effiong.


Squid Game was bijna geen Netflix-serie geworden

Het had niet veel gescheeld of Squid Game was helemaal geen Netflix-serie geworden. De serie was natuurlijk een groot succes, maar dat had ook maar zo anders kunnen zijn. Maker Hwang Dong-hyuk dacht erover na om van de serie een webserie te maken. “Het was in 2018. Wat ik eigenlijk dacht destijds was dat ik van Squid Game een Webtoon-serie zou maken. Dan deden we eerst een Webtoon, en als de mensen het leuk vonden zouden we naar live-actie gaan.”


Sweet Magnolias eindelijk verlengd voor derde seizoen

Goed nieuws voor de fans van Sweet Magnolias. Het einde van de serie is nog lang niet in zicht. Ondanks dat het de laatste tijd angstvallig stil was rondom de succesvolle romantische dramaserie, is de kogel nu eindelijk door de kerk. Netflix heeft een derde seizoen besteld. Dat betekent dat Maddie, Dana Sue en Helen terugkeren voor gloednieuwe afleveringen.


Gasten nieuw seizoen David Letterman bekend

David Letterman keert terug voor een nieuwe show van My Next Guest Needs No Introduction. De serie is op 20 mei terug en we gaan Cardi B, Billie Eilish, Ryan Reynolds, Julia Louis-Dreyfus, Kevin Durant en Will Smith voorbij zien komen.


Komediereeks gecanceld; derde serie in een week tijd

Netflix zet momenteel met een rode stift heel wat dikke strepen. Het derde slachtoffer in een week tijd is genoteerd. Ditmaal is het gedaan voor Pretty Smart. De komedieserie kon niet overtuigen en zal dan ook niet terugkeren voor een tweede seizoen.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?