Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Eerste beelden Emily in Paris, Orphan Black: The Next Chapter nu beschikbaar

De opnames van Emily in Paris zijn inmiddels in volle gang. Nu zijn ook de eerste behind the scenes beelden verschenen. Voor fans van Orphan Black is er ook goed nieuws. Het luisterboek The Next Chapter is nu gratis beschikbaar. Daarnaast heeft Netflix een reclamestunt uitgehaald met Ferry de film.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Eerste beelden Emily in Paris seizoen 2 verschenen

Afgelopen week werd duidelijk dat de productie van Emily in Paris seizoen 2 van start is gegaan. Nu zijn dan ook de eerste behind the scenes foto’s verschenen. Daarop zien we Lily Collins iin de huid kruipen van Emily Cooper. Het is nog onduidelijk wanneer seizoen 2 op Netflix staat, maar hieronder bekijk je alvast de foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FlixInfoNL (@flixinfonl)


Orphan Black: The Next Chapter nu gratis beschikbaar

Orphan Black stopte in 2017, maar via een andere manier ging de serie later alsnog verder. Met Tatiana Maslany opnieuw in de hoofdrol, ging men aan de slag met het luisterboek The Next Chapter. Dat luisterboek speelt zich acht jaar na de gebeurtenissen in de serie af en is vanaf nu gratis te beluisteren via Apple.


Eerste beelden Lupin deel 2 verschenen

Het verhaal van Lupin gaat verder. Deze zomer kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de serie. Dat is maar goed ook, want fans van de Franse hitserie bleven in januari met veel vragen achter toen er slechts vijf afleveringen waren verschenen. Een releasedatum is nog niet bekend, maar duidelijk is dat er hard gewerkt is aan een tweede deel. Daarvan zijn nu de eerste beelden verschenen.


Netflix haalt reclamestunt uit voor Ferry

Netflix is voor zijn nieuwe titels niet vies van een flinke reclamestunt. Dat geldt nu ook voor Ferry. De film wordt op vrijdag toegevoegd aan het aanbod van Netflix, maar voor het zover is staat de film alvast flink in de schijnwerpers. De veerpont die over het IJ in Amsterdam vaart, is omgedoopt tot de Ferry ferry.


Stranger Things komt met eerste beelden seizoen 4

Seizoen 4 van Stranger Things is in de maak en het lange wachten wordt langzaam beloond. Er zijn namelijk nieuwe beelden vrijgegeven. Vorig jaar zagen we al dat Jim Hopper nog leeft en in een Russisch strafkamp zit. Met nieuwe beelden gaan we terug in de tijd.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?