Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Locke & Key • Lucifer • Designated Survivor

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Nieuw castlid voor Lucifer seizoen 5 bekend

Fans van Lucifer kijken inmiddels al langere tijd reikhalzend uit naar het vijfde seizoen van de reeks. Het wachten lijkt bijna voorbij, want Netflix maakte recent al duidelijk dat we niet lang meer hoeven te wachten. Een officiële releasedatum bleef echter nog uit. Inmiddels is met Allison McAtee wel een nieuwe actrice bekendgemaakt. Zij vertolkt de rol van Elizabeth Newman. McAtee was eerder te zien in onder meer The Affair.


Opnames Locke & Key seizoen 2 in augustus van start

Momenteel liggen de opnames van heel wat series stil, maar ondertussen worden er wel nieuwe opnames gepland. Zo is inmiddels duidelijk dat de opnames van Locke & Key seizoen 2 in augustus van start moeten gaan. De opnames staan op de rol van 17 augustus tot en met 5 februari 2021. Voor nu lijkt het coronavirus geen roet in het eten te gooien voor de opnames van Locke & Key.


USA Network cancelt Dare Me, makers zoeken ‘nieuw huis’

De toekomst van Dare Me is zeer onzeker geworden. USA Network heeft namelijk besloten om geen nieuw seizoen van de serie te laten maken. Begin dit jaar was de reeks te zien op USA Network in de Verenigde Staten, Netflix mocht de reeks vervolgens mondiaal streamen.


Netflix verwijdert aflevering Designated Survivor in Turkije

Netflix heeft een aflevering van Designated Survivor verwijderd van zijn streamingdienst in Turkije. Het gaat om de aflevering waarin een Turkse president werd neergezet als slechterik. De episode is afkomstig uit seizoen 2. Een woordvoerder van Netflix reageerde op de situatie. “Op verzoek van een Turkse toezichthouder hebben we één aflevering van Designated Survivor verwijderd van Netflix in Turkije. De aflevering is in de rest van de wereld nog beschikbaar”, aldus een woordvoerder van Netflix.


Modern Family seizoen 9 én 10 komen razendsnel naar Netflix

Netflix is met goed nieuws gekomen voor Modern Family. De streamingdienst voegde vandaag acht seizoenen van de komedieserie toe aan het aanbod en nu blijkt dat ook seizoen 9 en 10 in aantocht zijn. Later deze maand worden de seizoenen toegevoegd.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: