Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Stranger Things • Set It Up • La Casa de Papel

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Toch geen rechtszaak om Stranger Things

Goed nieuws voor de makers van Stranger Things. Matt en Ross Duffer kregen eerder nog te horen dat ze voor de rechter werden gesleept. Regisseur Charlie Kessler was van mening dat het idee van Stranger Things gejat was van hem, maar daar is hij nu op teruggekomen. “Nadat ik de getuigenverklaring heb gehoord van mijn juridisch adviseur, is het me nu duidelijk dat mijn werk niets te maken heeft met het ontstaan van Stranger Things. Als gevolg hiervan heb ik mijn claim teruggetrokken.”


Cast Set It Up werkt aan nieuwe romcom

Zoey Deutch en Glen Powell keren samen terug op de set. De cast van Set It Up werken samen met Katie Silberman voor een romantische komedie. De film gaat door het leven onder de naam Most Dangerous Game en mogen we volgens Justin Nappi niet zomaar zien als een sequel. “We zijn enthousiast over de gedachte om een nieuwe, aparte film te maken waarbij we een beetje vast kunnen houden aan alles waar we in de vorige film van hielden.”


Designated Survivor seizoen 3 trailer verschenen

Designated Survivor seizoen 3 heeft een trailer gekregen. De serie werd eerder nog gecanceld door ABC, maar nu staat de release van het gloednieuwe seizoen voor de deur. Op 7 juni kunnen we in één keer aan de slag met de tien nieuwe afleveringen van de reeks.


First-look deal van Netflix met Regina King

Regina King gaat aan de slag met nieuwe projecten voor Netflix. De streamingdienst is een first-look deal aangegaan met de regisseur, producent en actrice. Daarmee krijgt de dienst het recht om de nieuwe werken van King als eerst te zien en te bepalen of het er wat mee wil doen.


Nieuwe video La Casa de Papel verschenen

Op 19 juli wordt het nieuwe seizoen van La Casa de Papel toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Om kijkers alvast voor te bereiden op de nieuwe afleveringen is er een nieuwe trailer naar buiten gebracht. Daarin worden we deels meegenomen naar de gebeurtenissen die in de eerdere seizoenen hebben plaatsgevonden.


Spaanse thrillerserie Alta Mar onderweg naar Netflix

Netflix heeft een gloednieuwe Spaanse thrillerserie aangekondigd. Alta Mar is afkomstig van de makers van Gran Hotel en vertelt het indrukwekkende verhaal van twee zussen die in de jaren ’40 op een schip zitten die van Spanje naar Rio de Janeiro reist. Onderweg gebeuren raadselachtige dingen en is het al snel de vraag wat Eva en Carolina daarmee te maken hebben.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: