Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Week 19 2017

Millie Bobby Brown Eleven Stranger Things Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere woensdag de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Stranger Things-actrice in tranen na winnen MTV Award

Millie Bobby Brown heeft afgelopen weekend de MTV Movie Award gewonnen voor beste actrice. De nog altijd pas dertienjarige actrice kreeg deze prijs voor haar rol als Eleven in Stranger Things. Met de serie sleepte Brown al aardig wat prijzen in de wacht, maar nu kreeg ze voor het eerst een eigen prijs. Ze hield het dan ook niet droog tijdens de uitreiking, terwijl de volledige cast aanwezig was. “De cast en crew zijn mijn tweede familie. Ik hou van jullie.”


13 Reasons Why krijgt tweede seizoen

13 Reasons Why gaat een tweede seizoen krijgen op Netflix. Nadat er in de afgelopen weken al geruchten gingen dat er aan een script voor een tweede seizoen werd geschreven, heeft Netflix nu bekendgemaakt dat er ook daadwerkelijk een tweede seizoen gaat komen. Volgens de maker is er nog genoeg te vertellen om ook van seizoen twee een succes te maken.


Kenzari krijgt hoofdrol in spionagefilm The Angel

Marwan Kenzari zal de hoofdrol gaan vertolken in The Angel. Deze spionagefilm van Netflix zal komende zomer worden opgenomen in zowel Londen, Marokko als Bulgarije. The Angel gaat over het leven van Ashraf Marwan, de schoonzoon van de Egyptische president Nasser en adviseur van zijn opvolger Sadat. Hij was echter een spion van Israël en vergaarde cruciale informatie.


Tweede seizoen Stranger Things krijgt meer horror

Achter de schermen wordt inmiddels hard gewerkt aan het tweede seizoen van Stranger Things. De Netflix-serie wordt op Halloween in één keer voorzien van een geheel nieuw seizoen. In gesprek met People heeft Finn Wolfhard, die Mike speelt, een aantal uitlatingen gedaan over het tweede seizoen van de serie.


Blaast Netflix nieuw leven in Triple Frontier?

De film Triple Frontier staat al heel lang in de stijgers, maar de afronding laat maar op zich wachten. Nu lijkt Netflix zich te hebben gemeld om met het script aan de haal te gaan. Mahershala Ali is al enige tijd vastgelegd voor de film over het grensgebied tussen Paraguay, Brazilië en Argentinië. Dit is een broeinest van misdadigers, waar dan ook veel aan de hand is. Netflix zou de broers Casey en Ben Affleck aan de cast willen toevoegen.


Trailer Marvel’s The Defenders

De eerste trailer van Marvel’s The Defenders is door Netflix vrijgegeven. De vier bewakers van Hell’s Kitchen komen voor het eerst samen en moeten gelijk de grootste oorlog ooit in New York zien te winnen. Het volledige seizoen verschijnt op 18 augustus op Netflix.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?