Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Snowpiercer • Queen Sono • Vinterviken

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Releasedatum Snowpiercer op Netflix bekend

De releasedatum van Snowpiercer op Netflix is bekend. Eerder konden we al melden dat de uitzendingen op 17 mei van start gaan bij TNT en nu weten we ook vanaf welke datum we wekelijks een nieuwe aflevering op Netflix mogen verwachten. De startdatum van Snowpiercer is voor Netflix vastgesteld op 25 mei.


Netflix vernieuwt Afrikaanse Original Queen Sono

Netflix heeft zijn eerste Afrikaanse Original Queen Sono vernieuwd voor een tweede seizoen. In het eerste seizoen volgden we Pearl Thusi, die in de huid kroop van een getrainde agent. Ze nam een gevaarlijke missie aan, terwijl ze ook uitdagingen ondervindt in haar privéleven. In het tweede seizoen gaat ze opnieuw op missie door Afrika.


Slotstuk Fuller House in juni op Netflix

De laatste afleveringen van Fuller House zijn in aantocht op Netflix. Het slotstuk van de serie wordt in juni toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Daarmee hebben we ongeveer een half jaar moeten wachten tot ook het slot van seizoen 5 werd toegevoegd aan het aanbod van Netflix.


Netflix kondigt nieuwe film Vinterviken 2021 aan

Netflix gaat aan de slag met een moderne uitvoering van de roman Vinterviken van Mats Wahl. Het boek werd in 1996 al eens succesvol verfilmd, maar ook Netflix komt nu met een variant. Vinterviken 2021 speelt zich af in Stockholm en focust op het liefdesleven van Elisabeth en John. De twee zijn opgegroeid in dezelfde stad, maar leven totaal verschillende levens. Ze zijn gescheiden door de economie, door de cultuur en door sociale verschillen. Totdat ze op dezelfde school starten.


Netflix blaast Deense politieke serie Borgen nieuw leven in

Netflix gaat de Deense politieke serie Borgen nieuw leven in blazen. De serie was tot in 2013 een grote hit, maar sindsdien was het stil rondom de reeks. Tot nu, want Netflix heeft de rechten aangekocht om een vervolg te maken. Dat vierde seizoen verschijnt in 2022 op Netflix.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: