Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Serie Meghan Markle geschrapt, Ricky Gervais terug met stand-up special

Netflix heeft een serie waar Meghan Markle aan werkte plots geschrapt. Pearl komt dan ook niet meer naar Netflix. Ondertussen keert Ricky Gervais terug op de streamingdienst met een nieuwe stand-up special. Netflix heeft de releasedatum bekendgemaakt van het slotseizoen van Jurassic World: Kamp Krijtastisch.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix schrapt serie van Meghan Markle

Netflix heeft een serie waar Meghan Markle aan werkte plots geschrapt. De vrouw van prins Harry was druk bezig met de ontwikkeling van animatieserie Pearl tot bekend werd gemaakt dat de serie geschrapt is. Waarom de stekker uit Pearl is getrokken, is niet bekend.


Ricky Gervais terug met stand-up special

Ricky Gervais keert weer terug op Netflix. De Britse komiek heeft weer een stand-up special opgenomen. De stand-up special komt op 24 mei naar Netflix en gaat door het leven onder de naam Ricky Gervais: SuperNature.


Verwijderalarm: Grote series gaan eind mei sneuvelen

Het Netflix Verwijderalarm is ditmaal – net zoals bijna aan het begin van iedere nieuwe maand – erg kort. Toch zal de lijst wel pijn gaan doen, want eind mei zullen er een aantal grote series gaan verdwijnen. Dus dat wordt bingen geblazen als je deze nog wil kijken op Netflix.


Releasedatum slotseizoen Jurassic World Kamp Krijtastisch bekend

Jurassic World Kamp Krijtastisch keert nog één keer terug voor gloednieuwe afleveringen. Het vijfde en tevens laatste seizoen van de animatieserie is vanaf 21 juli op Netflix te bekijken. Tegelijkertijd met de bekendmaking van de releasedatum werd ook een teaser gedeeld. Die teaser bekijk je hieronder.


Dit vinden jullie de beste titels op Netflix in april

De stemmen zijn geteld. De afgelopen dagen hebben jullie kunnen stemmen op jullie favoriete nieuwe series, films en documentaires op Netflix. En dit zijn de vijf winnaars van april!


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?