Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Productie Emily in Paris van start, nieuwe cast Élite bekend

De productie van het tweede seizoen van Emily in Paris is van start gegaan. We mogen ons opmaken voor een aantal gloednieuwe afleveringen. Ondertussen is de nieuwe cast voor Élite seizoen 4 bekend en zullen er een aantal originele castleden vertrekken uit The Flash.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Productie tweede seizoen Emily in Paris van start

De productie van het tweede seizoen van Emily in Paris is van start gegaan. Emily keert terug naar Parijs voor gloednieuwe afleveringen. De nieuwe beelden worden opgenomen in Parijs, St. Tropez en andere Franse plaatsen. Vorig jaar werd de serie de meest populaire komedieserie van het jaar.


Dit is de nieuwe cast van Élite

Élite keert binnenkort terug voor een gloednieuw seizoen. Vanaf 18 juni kunnen we aan de slag met nieuwe afleveringen. Met onderstaande video worden we alvast voorgesteld aan de nieuwe cast. In seizoen 4 krijgt Las Encinas een strenge rector en vier nieuwe leerlingen. Het leidt tot een stortvloed aan romantische verwikkelingen, heftige geruchten en een nieuw mysterie.


Verwijderalarm: Filmrij met The Mule en Killers

Het Netflix Verwijderalarm bestaat deze week voornamelijk uit films. Het slot van april was behoorlijk heftig in het Verwijderalarm, waarbij de Fast and Furious-films nu echt zijn gesneuveld. Nu volgen in totaal zestien titels.


Originele castleden The Flash vertrekken

The Flash gaat op korte termijn afscheid nemen van twee originele castleden. Tom Cavanagh (Eobard Thawne/Reverse-Flash) en Carlos Valdes (Cisco Ramon) waren sinds het eerste seizoen bij de serie betrokken. Dit seizoen zal het einde betekenen voor beide personages. Dat betekent dat ze ook niet terug zullen keren voor seizoen 8.


The Irregulars al na één seizoen gecanceld

Het is al na één seizoen over en uit voor The Irregulars. Netflix heeft een ruime maand na de lancering van seizoen 1 laten weten dat er geen tweede seizoen wordt besteld. Daarmee is de serie verrassend geannuleerd.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?