Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Unbreakable Kimmy Schmidt • Becoming • Turn Up Charlie

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix lanceert trailer interactieve film Unbreakable Kimmy Schmidt

Het is bijna over en uit voor Unbreakable Kimmy Schmidt, maar om goed afscheid te kunnen nemen van de serie heeft Netflix een interactieve film gemaakt. Daarin worden we nog één keer meegenomen in het leven van Kimmy Schmidt. De kijker bepaalt zelf het verloop van het verhaal. De film komt op 12 mei online op Netflix.


Michelle Obama kondigt Becoming aan

Michelle Obama heeft de afgelopen tijd gewerkt aan een documentaire naar aanleiding van haar boektournee. Twee jaar geleden lanceerde ze het boek Becoming. “Ik ben verheugd om te delen dat Netflix op 6 mei Becoming zal uitbrengen, een documentaire geregisseerd door Nadia Hallgren, die de verhalen deelt van de geweldige mensen die ik ontmoette na de release van mijn memoires. In deze moeilijke tijd hoop ik dat je wat inspiratie en vreugde zult vinden in deze film.” Met de aankondiging van de documentaire heeft Obama ook de first look gedeeld.


Hallmark bestelt achtste seizoen van When Calls The Heart

Hallmark heeft een nieuw seizoen besteld van When Calls The Heart. De serie kende de laatste jaren wat obstakels met onder meer het ontslag van Lori Loughlin, maar dat betekent niet dat we al afscheid hoeven te nemen van de reeks. Het is hoofdrolspeelster Erin Krakow die tijdens de uitzending van de seizoensfinale van seizoen 7 bekendmaakte dat er in 2021 een achtste seizoen komt.


Turn Up Charlie na één seizoen geannuleerd

Het is al na één seizoen klaar voor Turn Up Charlie. Terwijl Idris Elba nog hoopte op een tweede seizoen, is nu duidelijk geworden dat dat vervolg er niet gaat komen. Netflix heeft namelijk besloten om na één seizoen de stekker uit de reeks te trekken. “Hij was zelfs aan het werken aan nieuwe ideeën maar kreeg het balletje niet aan het rollen.”


Extraction krijgt mogelijk vervolg op Netflix

Netflix heeft met Extraction opnieuw een grote hit te pakken. De streamingdienst gooide in de afgelopen periode al hoge ogen met films als The Irishman, Bird Box en Murder Mystery. Nu blijkt dat de nieuwste succesvolle film, Extraction met Chris Hemsworth, mogelijk ook een vervolg krijgt.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?