Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Sex Education • Thaise grotjongens • Dracula

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Serie over Thaise grotjongens naar Netflix

Netflix werkt aan een serie over de Thaise grotjongens. De jonge voetballertjes zaten vorig jaar in een grot toen een wolkbreuk ervoor zorgde dat de gangen onder water kwamen te staan. Zeventien dagen lang zaten ze opgesloten. In een miniserie van Netflix kunnen we hun verhaal binnenkort bekijken.


Namen cast Dracula bekend

Netflix werkt samen met BBC aan een nieuwe serie over Dracula. De cast voor die nieuwe serie krijgt steeds meer vorm. Jonathan Aris (Black Mirror: Bandersnatch), Sacha Dhawan (The Boy With the Top Knot), Nathan Stewart-Jarrett (Misfits) en Catherine Schell (On Her Majesty’s Secret Service) worden toegevoegd aan de cast. Ook Youssef Kerkour (Jack Ryan) en Clive Russell (Game of Thrones) zijn te zien in de driedelige dramaserie. Claes Bang speelt Dracula.


Twee series en film eerste projecten Obama’s

Barack Obama en zijn vrouw Michelle hebben drie projecten aangekondigd waar ze aan werken voor Netflix. Het eerste project is een serie over de modewereld in New York vlak na de Tweede Wereldoorlog, de tweede serie is een kinderserie over gezond eten en het laatste project is ene film gebaseerd op het boek Frederick Douglass: Prophet of Freedom van David W. Blight.


Audiokwaliteit verbeterd

Netflix heeft zijn audiokwaliteit voor tv-gebruikers verbeterd. Door een hogere bitrate te verzorgen kunnen gebruikers met tv’s die over Dolby Atmos of 5.1 surround sound beschikken een hogere audiokwaliteit verwachten.


Sex Education seizoen 2 in productie gegaan

Het tweede seizoen van Sex Education is in productie gegaan. De cast kwam deze week weer bij elkaar om voor het eerst het script te lezen van het tweede seizoen van de serie. Uit hun reacties in onderstaande video zien we nu al dat dat hilarische situaties oplevert.


Releasedatum en trailer The Mechanism seizoen 2 verschenen

Netflix heeft de releasedatum en de officiële trailer van The Mechanism seizoen 2 naar buiten gebracht. Het tweede seizoen van de reeks wordt op 10 mei 2019 toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het eerste seizoen werden we meegenomen naar het grootste corruptieschandaal van Brazilië.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: