Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Space Force gecanceld, releasedatum La Casa de Papel: Korea bekend

Slecht nieuws voor de fans van Space Force. Netflix is flink bezig met het cancellen van series en daar is ook Space Force slachtoffer van geworden. Ondertussen is er ook goed nieuws, want de releasedatum van La Casa de Papel: Korea is bekend. Daarnaast werd duidelijk dat Christine Quinn niet meer terugkeert bij de Oppenheim Group in Selling Sunset.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Space Force gecanceld door Netflix

Slecht nieuws voor fans van Space Force. De serie is niet meer. Netflix heeft na twee seizoenen een punt gezet achter het project van Steve Carell. Het blijft dan ook bij de twee seizoenen die tot op heden verschenen. Eerder werd ook al Raising Dion gecanceld.


Releasedatum La Casa de Papel: Korea bekendgemaakt

De Koreaanse versie van La Casa de Papel heeft een releasedatum gekregen op Netflix. De serie komt op 24 juni naar de streamingdienst. De rollen zijn ook al bekend. Zo zien we Yoo Ji-tae (Oldboy) als de professor, Kim Yunjin (Lost) als leider van het crisisonderhandelingsteam Seon Woojin, Park Hae-soo (Squid Game) als Berlin, Jun Jong-seo (Burning) als Tokyo, Lee Won-jong (Dear My Friends) als Moscow, Kim Ji-hun (Flower of Evil) als Denver, Jang Yoon-ju (Three Sisters) als Nairobi, Lee Hyun-woo (Moorim School) als Rio, Kim Ji-hoon als Helsinki, Lee Kyu-ho als Oslo.


Pálpito nu al verlengd voor tweede seizoen

Het is de verrassende hit van dit moment. Pálpito wordt massaal bekeken op Netflix en is inmiddels ook in België de nummer 1 in de dagelijkse top-10. Netflix laat er dan ook geen gras over groeien en heeft nu al een tweede seizoen aangekondigd.


Christine Quinn verlaat Oppenheim Group uit Selling Sunset

Het vijfde seizoen van Selling Sunset eindigde met een grote cliffhanger. Nu is duidelijk geworden dat Christine Quinn vertekt bij de Oppenheim Group. Dat houdt automatisch ook in dat we haar niet meer terugzien in Selling Sunset seizoen 5. Het zou Christine’s eigen keuze zijn geweest om Oppenheim Group te verlaten.


Opnames Ferry de Serie, prequel van Undercover, in volle gang

Ferry de Serie kunnen we misschien wel eerder zien dan velen dachten. Begin deze maand werd de prequelreeks van Undercover pas aangekondigd door Netflix. Naar nu blijkt was de productie al enige tijd opgestart, want de opnames zijn begonnen!


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?