Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Into the Night • Dead To Me • The Starling

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Nieuwe trailer Into the Night verschenen

De release van de eerste Belgische Netflix Original komt in rap tempo dichterbij. Vanaf vrijdag 1 mei kunnen we bij de streamingdienst aan de slag met Into the Night. In aanloop naar die release heeft Netflix opnieuw een trailer gelanceerd. Daarin krijgen we alvast een beeld van wat we mogen verwachten van het eerste seizoen van de reeks.


Trailer Dead To Me seizoen 2 verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van het tweede seizoen van Dead To Me gelanceerd. Seizoen 2 van de serie wordt op 8 mei toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het is de vraag hoe het nu verder moet met Jeny en Judy nu ze voor een nieuw dilemma staan.


Wordt Control Z de Mexicaanse opvolger van Élite?

Netflix heeft de nieuwe Mexicaanse serie Control Z aangekondigd. De serie wordt nu al gezien als een soort opvolger van de Spaanse hitserie Élite. In Control Z draait het om een hacker die erin slaagt om een groep studenten tot wanhoop te drijven.


Netflix koopt rechten The Starling met rol Melissa McCarthy

Netlfix is erin geslaagd om de rechten aan te kopen voor een nieuwe film van Ted Melfi. De streamingdienst heeft twintig miljoen Amerikaanse dollar neergeteld voor The Starling met Melissa McCarthy in de hoofdrol. The Starling vertelt het verhaal van een rouwende vrouw die in een tragedie terecht is gekomen. Dat heeft haar huwelijk in de problemen gebracht. Lilly probeert haar pijn te genezen door te tuinieren, maar alles verandert als ze voortdurend wordt aangevallen door een grote spreeuw. Ze moet op zoek naar een manier om met de spreeuw om te gaan.


Maker werd gedwongen om personage uit La Casa de Papel te schrijven

La Casa de Papel is nog altijd een groot succes en dat heeft ook deels te maken met de cast die is uitgekozen voor de reeks. Een van de hoofdpersonen wordt echter niet door iedere kijker gewaardeerd. Het gaat om Berlin, die na twee seizoenen alleen nog als flashback te zien is in de reeks. Álex Pina is in het verleden weleens aangesproken op de aanwezigheid van Berlin in de serie, zo werd duidelijk in de documentaire La Casa de Papel: El Fenómeno.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?