Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: On My Block • The 100 • Bob Dylan-docu

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

On My Block krijgt derde seizoen op Netflix

Netflix heeft een nieuw seizoen besteld van On My Block. De serie werd op 29 maart voorzien van zijn tweede seizoen en sindsdien was het even stil rondom de reeks. Nu is duidelijk geworden dat de makers aan de slag mogen met een derde seizoen. Een releasedatum daarvan is nog niet bekend.


The 100 seizoen 6 heel anders dan tot nu toe verwacht

Het zesde seizoen van The 100 gaat heel anders worden dan we van te voren konden verwachten. Alhoewerl er al verschillende trailers zijn verschenen, heeft men nog geen benul van het échte verhaal, zo liet showrunner Jason Rothenberg weten. “Het grote mysterie van dit seizoen, het échte verhaal, werd (in de interviews en het promomateriaal) nog niet aangeraakt. Niemand heeft een f*cking idee waar dit seizoen naartoe zal gaan.”


Dark seizoen 2 in juni op Netflix

Dark seizoen 2 komt in juni naar Netflix. Al snel na de release van seizoen 1 werd duidelijk dat we ook nog een vervolg konden verwachten. Met 21 juni heeft dat vervolg van de Duitse serie nu ook eindelijk een releasedatum gekregen.


Bob Dylan docu van Martin Scorsesse in juni naar Netflix

Martin Scorsesse heeft de laatste maanden gewerkt aan een documentaire over Bob Dylan. De documentaire onder de naam Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story heeft nu een releasedatum te pakken. Op 12 juni verschijnt de documentaire op Netflix.


A Babysitter’s Guide To Monster Hunting wordt familiefilm op Netflix

Netflix gaat aan de slag met een nieuwe familiefilm. De populaire boekenreeks A Babysitter’s Guide To Monster Hunting van Joe Ballarani wordt omgezet in een film. Een releasedatum is nog onbekend. Wel is al duidelijk dat Rachel Talalay aan de slag gaat als regisseur.


Santa Clarita Diet na 3 seizoenen geannuleerd

Santa Clarita Diet houdt het na drie seizoenen voor gezien. Netflix heeft op 27 april bekendgemaakt dat er geen nieuw seizoen meer besteld wordt van de Netflix-serie. Een echte reden is niet naar buiten gebracht, wel heeft Netflix de tijd genomen om de makers te bedanken. “De wereld had nog nooit ‘zom-com’ meegemaakt tot Santa Clarita Diet. We zijn bedenker Victor Fresco veel verschuldigd voor het idee. Daar kwam nog eens bij dat de fantastische Drew Barrymore en Timothy Olyphant er totaal voor zijn gegaan.”

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: