Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Week 18 2017

Chris Rock Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere woensdag de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Hacker zet afleveringen Orange is the New Black al online

Afgelopen weekend zijn plotseling de eerste tien afleveringen van het vijfde seizoen van Orange is the New Black online verschenen. Een hacker genaamd The Dark Overlord blijkt diverse series in zijn bezit te hebben, die hij heeft gehackt van productiemaatschappijen. Hij verzocht Netflix een bedrag over te maken zodat de serie niet online werd geplaatst, maar dat is dit weekend dus toch gebeurd op illegale torrentsites. De FBI is een onderzoek gestart.


Top-5 van april

Iedere dag verschijnen er nieuwe films, series en documentaires op Netflix. Soms zoveel dat je misschien tussen de bomen het bos niet meer ziet. Door de maand heen tippen we je al via One To Watch, met deze maand Pinocchio, Better Call Saul, Sand Castle en Dear White People. Aan het einde van iedere maand maken we een top-5 van titels die in de afgelopen maand zijn verschijnen. Vijf tips die we je absoluut aanraden om te kijken! Met nu de top-5 van april 2017.


Scream gooit in seizoen drie het roer om

Om van het derde seizoen van Scream een groot succes te kunnen maken, heeft men besloten om in te grijpen. Niet alleen zijn de oude showrunners uitgezwaaid, ook is besloten om afscheid te nemen van de oude cast. Op die manier hoopt men dat het derde seizoen een groot succes zal worden. Het eerste seizoen van de MTV-serie werd lovend ontvangen, maar dat was niet het geval over het tweede seizoen. Er zijn dan dus ook wijzigingen aangekondigd voor Scream, deze serie is ook te zien op Netflix.


Trailer vijfde seizoen House of Cards

De trailer van het vijfde seizoen van House of Cards is vandaag door Netflix gelanceerd. Op de nieuwe afleveringen moeten we nog een kleine maand wachten, want op 30 mei is het zover. Frank en Claire Underwood beloofden ons terreur aan het einde van het vierde seizoen. Afgaande op de trailer maken ze hun belofte meer dan weer. De strijd is gaande op alle fronten.


Gomez gaat voor eerst in op 13 Reasons Why

Als één serie dit kalenderjaar veel heeft losgemaakt is het wel 13 Reasons Why. Behalve dat de reeks erg populair is, is er ook veel kritiek over met name de wijze waarop de zelfmoord van Hannah in beeld is gebracht. Producent Selena Gomez heeft nu voor het eerst gereageerd op alle kritiek. Tegenover AP heeft ze laten weten zelfmoord geen makkelijk thema is, maar zeer blij is met de wijze waarop de serie uiteindelijk geworden is. En daarnaast is ze blij dat er zo massaal over wordt gesproken. Een tweede seizoen lijkt ook op komst.


Rock en Sandler opnieuw samen aan de slag

Chris Rock en Adam Sandler staan allebei onder contract bij Netflix, nu gaan ze ook samen een productie maken. Eerder werkten ze al samen bij The Grown Ups en de komieken worden herenigd voor The Week Of, geregisseerd door Robert Smigel. Hij heeft het script samen met Sandler geschreven. Het verhaal speelt zich af in de week voor een bruiloft van de kinderen van Rock en Sandler. De opnames zijn deze zomer in New York en in 2018 komt The Week Of op Netflix.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?