Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Too Hot To Handle • Kwartaalcijfers • Murder to Mercy

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix maakt kwartaalcijfers bekend

Netflix heeft er een uitstekend eerste kwartaal van 2020 op zitten. De streamingdienst wist liefst 15,8 miljoen nieuwe kijkers aan zich te binden. Tegelijkertijd met de bekendmaking van de kwartaalcijfers werd ook duidelijk dat een aantal nieuwe Originals goed scoorden. Tiger King trok in de eerste maand 64 miljoen huishoudens, Love is Blind werd al dertig miljoen keer bekeken en 85 miljoen huishoudens bekeken Spenser Confidential.


Too Hot To Handle geïnspireerd op Seinfeld-aflevering

Netflix heeft met de datingshow Too Hot To Handle een nieuw concept te pakken. In tegenstelling tot onder meer Temptation Island en Love Island is het in dit programma de bedoeling om de ware liefde te vinden zonder elkaar aan te raken. Voor ieder fysiek contact staat namelijk een boete klaar. Nu blijkt dat het concept van de datingshow geïnspireerd is door een Seinfeld-aflevering. Het gaat om de aflevering The Contest die in seizoen 4 van Seinfeld te bekijken is. Daarin werd gekeken hoe lang men het kon volhouden zonder enige ‘zelfbevrediging’.


Snowpiercer in mei van start op Netflix

Het wachten op Snowpiercer is bijna voorbij. Netflix heeft bekendgemaakt dat we de serie wekelijks kunnen volgen via de streamingdienst. Daarmee gaan de afleveringen meelopen met de uitzendingen in de Verenigde Staten op TNT. Extra goed nieuws is dat ook een tweede seizoen al in productie is.


Trailer Murder to Mercy gelanceerd

Netflix heeft de officiële trailer van Murder to Mercy gelanceerd. Vanaf 29 april kunnen we op de streamingdienst aan de slag met de nieuwe documentairefilm. In Murder to Mercy worden we meegenomen naar het verleden van Cyntoia Brown. Zij werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar nu wordt alles in twijfel getrokken.


The Wrong Missy heeft trailer en releasedatum

The Wrong Missy heeft een releasedatum te pakken. De nieuwe film wordt op 13 mei toegevoegd aan het aanbod van Netflix. In de romantische komediefilm volgen we Tim Morris die denkt dat hij het meisje van zijn dromen heeft ontmoet. Via chatgesprekken bloeit er al snel iets op tussen de twee. Maar pas als hij zijn geliefde weer ziet als ze samen naar een vakantieresort gaan, komt hij er op het vliegveld achter dat hij met de verkeerde Missy heeft zitten sms’en.


White Lines van maker La Casa de Papel komt in mei op Netflix

Vanaf 15 mei kunnen liefhebbers van misdaadthrillers hun hart ophalen aan White Lines. De serie, gemaakt door het brein achter onder meer La Casa de Papel en The Crown, verschijnt dan namelijk op Netflix en inmiddels zijn de eerste beelden een feit.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?