Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Brits koningshuis werkt The Crown tegen, releasedatum Spiderhead met Chris Hemsworth

Het Britse Koningshuis schijnt het vijfde seizoen van The Crown tegen te werken. Zo mag er op bepaalde plekken niet worden opgenomen. Ondertussen is ook de releasedatum van Spiderhead met Chris Hemsworth bekendgemaakt en blijkt de Deense komedieserie Baby Fever op komst.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Brits koningshuis werkt The Crown tegen

Het Britse koningshuis schijnt niet heel blij te zijn met het vijfde seizoen van The Crown. Sterker nog, het werkt het vijfde seizoen zelfs tegen. Dat liet Tina Brown, die zelf ooit werkte als redacteur van Vanity Fair, weten. Zo doet de familie ‘wat ze maar kunnen’ om seizoen 5 tegen te werken. “Als ze dat kunnen, weerhouden ze The Crown ervan om op te nemen op locaties waar zij invloed kunnen uitoefenen. Zo weigerde Eton College hen daar te laten filmen, wat ongetwijfeld gedraaid zou hebben om het erkennen van de gevoelens van William. En dat wilden ze niet, ze hebben het duidelijk gemaakt niet blij te zijn en dat ze niet willen helpen.” In seizoen 5 draait het om de scheiding van Diana en Charles en het plotselinge overlijden van Diana.


Releasedatum Spiderhead met Chris Hemsworth bekend

Netflix heeft de releasedatum van Spiderhead bekendgemaakt. De film, met een hoofdrol voor Chris Hemsworth, is gebaseerd op Escape from Spiderhead van George Saunders. De film neemt ons mee naar een briljante visionair die een ultramoderne gevangenis runt. Op de gevangenen wordt geëxperimenteerd met geestverruimende drugs. Wanneer twee van zijn onderwerpen een verbinding vormen, neemt hun pad naar verlossing een vrije wil.


Dramaserie The Royals over Brits koningshuis komt naar Netflix

The Royals komt nog deze maand naar Netflix. De dramaserie met een flinke soaplaag kent vier seizoenen en zal op 30 april op de streamingdienst verschijnen. Of alle seizoenen in één keer worden gedropt is nog niet duidelijk, wel dat er meerdere seizoenen zullen worden gelanceerd.


Deense komedieserie Baby Fever op komst

Er komt een nieuwe Deense komedieserie aan op Netflix onder de naam Baby Fever. De serie komt op 8 juni op Netflix en neemt ons mee naar het leven van vruchtbaarheidsdokter Nana en haar cliënten. Haar leven komt op zijn kop te staan als ze zich in een dronken bui insemineert met het sperma van haar ex-vriendje. De trailer zie je hieronder.


Verwijderalarm: 32 films en series gaan niet mee naar mei

Het einde van de maand is weer aangebroken en daardoor is het Verwijderalarm van Netflix opnieuw flink gevuld. Er staan 32 films en series op het punt om te gaan verdwijnen. Daarnaast zijn er een handvol series die medio mei het aanbod van Netflix gaan verlaten.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?