Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Quién Mató a Sara seizoen 2 en Master of None seizoen 3 naar Netflix

Zowel Quién Mató a Sara als Master of None keert snel terug voor gloednieuwe afleveringen op Netflix. Beide series komen in mei naar de streamingdienst en we hebben van beide seizoenen inmiddels ook de officiële trailer te zien gekregen. Ondertussen zijn de hoofdrolspelers van The Umbrella Academy bij elkaar gekomen voor een uitgebreid gesprek over onder meer hun karakters.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Derde seizoen Master of None onderweg naar Netflix

Het derde seizoen van Master of None is onderweg naar Netflix. De met een Emmy Award bekroonde serie zal op 23 mei terugkeren voor zijn derde seizoen op Netflix. In de serie volgen we de relatie tussen Denise en haar partner Alicia. Aziz Ansari leidt de regie voor het derde seizoen. De officiële trailer is inmiddels verschenen.


Officiële trailer Quién Mató a Sara seizoen 2 verschenen

Het is tijd voor de officiële trailer van Quién Mató a Sara. Het tweede seizoen van de reeks komt op 19 mei naar Netflix. In het eerste seizoen zagen we dat in de achtertuin van Alex een mysterieus lichaam wordt gevonden. Daardoor lijkt hij teruggestuurd te worden naar de gevangenis. Ondertussen vindt hij informatie die hem doet geloven dat zijn zus niet is wie hij dacht dat ze was. Lukt het hem om wraak te nemen? Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.


Deze films en series komen in mei op Netflix

Netflix presenteerde deze week de kwartaalcijfers over het eerste kwartaal van 2021. Die cijfers vielen enigszins tegen wat betreft de groei van het aantal nieuwe abonnees. Terwijl gedacht werd aan een toename van ruim zes miljoen abonnees, bleef de teller hangen op zo’n 4 miljoen. Toch was er ook goed nieuws, want nog dit jaar kunnen we aan de slag met nieuwe seizoenen van een aantal grote series op Netflix. Het gaat om You, The Witcher en Cobra Kai.


Hoofdrolspelers bespreken The Umbrella Academy

Fans wachten al even op het derde seizoen van The Umbrella Academy. Om het wachten te verzachten heeft Netflix nu een Virtual Panel gehouden met de hoofdrolspelers uit de serie. Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher en Justin H. Min zijn bij elkaar gekomen voor een uitgebreid gesprek over de reis van hun karakter in het tweede seizoen.


Ragnarok seizoen 2 in mei naar Netflix

Het tweede seizoen van Ragnarok is in aantocht op Netflix. De bovennatuurlijke serie werd begin 2020 gelanceerd en in maart werd vervolgens duidelijk dat er ook een tweede seizoen besteld is. Dat tweede seizoen kunnen we vanaf 27 mei op Netflix verwachten. Daarmee hebben we zo’n anderhalf jaar moeten wachten op een vervolg.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?