Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Enola Holmes • Better Call Saul • Hollywood

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix koopt rechten van nieuwe film van Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown, bekend als Eleven uit Stranger Things, is naast actrice ook bezig met eigen filmprojecten. Een daarvan, Enola Holmes, komt binnenkort naar Netflix. De streamingdienst heeft tenslotte de wereldwijde streamingrechten aangekocht. In de film speelt Brown het jongere zusje van Sherlock Holmes. De film vertelt het verhaal van een jongere Holmes, die zelf een begaafde superspeurder is en haar briljante broers en zussen Sherlock en Mycroft vaak te slim af is. Als haar moeder plotseling verdwijnt, reist ze af naar Londen om haar te vinden. Het brengt Enola echter ook in een samenzwering die de loop van de politieke geschiedenis zou kunnen veranderen. Een releasedatum kent de film nog niet.


Opnames Better Call Saul seizoen 6 gepland voor september

De start van de productie voor het zesde seizoen van Better Call Saul staat gepland voor september. Afgelopen januari, nog een maand voordat seizoen 5 van start ging, werd al duidelijk dat de serie nog één keer terug zou komen voor een zesde en tevens laatste seizoen. Of de opnames ook daadwerkelijk plaats kunnen vinden, is afhankelijk van hoe het er dan voor staat met het coronavirus. Een releasedatum is dan ook nog niet bekend.


Dynasty seizoen 3 in mei eindelijk naar Netflix

Seizoen 3 van Dynasty heeft eindelijk een releasedatum te pakken op Netflix. Het seizoen is bijna afgelopen in de Verenigde Staten bij The CW en dat betekent dat de serie bijna naar Netflix kan komen. Op 23 mei is het eindelijk zover.


Netflix lanceert officiële trailer Hollywood

De release van de nieuwe miniserie van Ryan Murphy voor Netflix komt steeds een stapje dichterbij. Vanaf 1 mei kunnen we op de streamingdienst aan de slag met Hollywood waarin een groep aanstormende talenten er alles aan doet om het te maken in Hollywood. Hieronder bekijk je alvast de officiële trailer.


Riverdale seizoen 4 noodgedwongen ingekort

Seizoen 4 van Riverdale is bijna ten einde. Het seizoen zou oorspronkelijk bestaan uit 22 afleveringen, maar door de uitbraak van het coronavirus is de serie nu noodgedwongen ingekort. We hoeven dan ook nog maar slechts twee nieuwe afleveringen te verwachten.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?