Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Better Call Saul • Nieuwe anime • Oscars

Better Call Saul seizoen 4

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Einde Better Call Saul in zicht?

Giancarlo Esposito, de acteur die Gustavo ‘Gus’ Fring speelt, heeft gehint naar het einde van Better Call Saul. Volgens hem houdt de serie er na zes seizoenen mee op. “Het ziet ernaar uit dat dat de weg is, de comfortabele weg, om de show te beëindigen”, vertelde hij. Actrice Rhea Seehorn, ook wel bekend als Kim Wexler, heeft de geruchten ontkend. Volgens haar is er recent verteld dat er nog ‘geen concrete beslissingen zijn genomen’.


Nieuwe anime-serie van makers Gravity Falls

De makers van Gravity Falls gaan aan de slag met een nieuwe geanimeerde serie voor volwassenen voor Netflix. Het gaat om Inside Job, een serie waarmee Alex Hirsch en Shion Takeuchi aan de slag gaan. Takeuchi was eerder verantwoordelijk voor Gravity Falls en Disenchantment.


The 100 seizoen 7 officieel besteld

Het zesde seizoen van The 100 is nog niet eens van start gegaan, maar nu al is duidelijk dat er ook een zevende seizoen komt. The CW heeft een nieuw seizoen besteld van de serie. Naar verwachting kunnen we in 2020 aan de slag met het zevende seizoen van de populaire reeks.


Gabriel Iglesias krijgt eigen komedieserie

Netflix heeft een eerste seizoen besteld van Mr. Iglesias. De komedieserie gaat over Gabriel Iglesias die we dit keer niet zien als stand-up comedian, maar juist als geschiedenisleraar. Dat was hij namelijk geworden als het niet was gelukt als comedian. De serie verschijnt op 21 juni.


Geen Cannes, wel Oscars voor Netflix

Netflix is dit jaar wederom niet aanwezig op het Cannes filmfestival. De eis dat films nadat ze in de bioscoop zijn verschenen vervolgens drie jaar niet online gestreamd mogen worden, helpt voor de streamingdienst niet. Wel mag Netflix dit jaar weer meedoen aan de Oscars. Eerder liet Steven Spielberg nog weten de regels aan te willen scherpen.


Designated Survivor seizoen 3 in juni naar Netflix

Designated Survivor seizoen 3 heeft een releasedatum te pakken. Door middel van een recap video over de afgelopen twee seizoenen is duidelijk geworden dat het vervolg op 7 juni bij Netflix verschijnt. Alle nieuwe afleveringen verschijnen op die dag in één keer bij de streamingdienst.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: