Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Tom Ellis in Exploding Kittens, prijzen voor Netflix-account delen bekend

Tom Ellis speelt een hoofdrol in de Netflix-serie Exploding Kittens. De serie wordt in 2023 op Netflix verwacht. Ondertussen is ook de officiële trailer verschenen van het slotseizoen van Summertime. Ook zijn de prijzen voor het delen van een Netflix-account bekend.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Tom Ellis en Lucy Liu in Exploding Kittens

Exploding Kittens krijgt een eigen game en serie op Netflix. In de animatieserie die in 2023 moet verschijnen is een belangrijke rol weggelegd voor Tom Ellis, beter bekend als Lucifer. Ook Lucy Liu, bekend als Dr. Watson in Elementary, Abraham Lim (Skinny Man in The Boys), Ally Maki, Mark Proksch en Sasheer Zamata.


Nieuwe beelden slotseizoen Summertime gelanceerd

Netflix heeft de trailer gelanceerd van het slotseizoen van Summertime. Bij de trailer schrijft de streamingdienst: en je klaar voor een laatste comeback aan de kust van Cesenatico? In het derde seizoen zullen de hoofdrolspelers van Summertime een aantal moeilijke keuzes moeten maken terwijl ze proberen te begrijpen wie ze echt willen zijn. Hieronder bekijk je de trailer.


Hoofdrolspeler Bridgerton verklapt: Seizoen 3 gaat over dit geliefde koppel

In het tweede seizoen van Bridgerton draaide het om Anthony Bridgerton en de familie Sharma. Fans van Bridgerton weten inmiddels dat het in ieder seizoen zal draaien om een ander koppel. Van het derde seizoen werd lange tijd gedacht dat het zou gaan om Benedict Bridgerton, maar dat lijkt niet het geval. Er is namelijk een verrassend nieuwtje naar buiten gekomen.


Prijzen voor Netflix-account delen bekend

De kans is groot dat de prijzen van Netflix omhoog gaan voor ‘accountdelers’. De streamingdienst is een test gestart in Latijns-Amerika. Dardoor weten we al een beetje wat de prijsverhoging gaat worden mocht het ook in België doorgevoerd worden. De prijzen in Costa Rica, dat ongeveer dezelfde prijzen heeft als de abonnementen in België, bedragen 3 euro per persoon. In totaal kunnen er twee extra personen worden toegevoegd, waardoor het bedrag kan oplopen tot maximaal 17,99 bij een Standaard-abonnement en 21,99 voor een Premium-abonnement. Het is nog even de vraag of Netflix de prijsverhoging echt door zal gaan voeren.


Rowan Atkinson (Mr. Bean) komt naar Netflix met Man vs Bee

Rowan Atkinson is natuurlijk vooral bekend van Blackadder, Johnny English en bovenal: Mr. Bean. De acteur annex komediant nam afscheid van het witte doek en het televisiescherm om een pauze in de lassen. Maar binnenkort keert hij terug… en wel op Netflix met Man vs. Bee.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?