Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Floor is Lava vernieuwd, Netflix wil samenwerking met Christopher Nolan

Floor is Lava is vernieuwd voor een tweede seizoen. Daarnaast komt er ook een variant uit India. Ondertussen hoopt Netflix een samenwerking te strikken met Christopher Nolan, terwijl Netflix ook onderhandelt met de rockband Kiss voor een film.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Floor is Lava vernieuwd voor tweede seizoen

Goed nieuws voor de fans van Floor is Lava. De spelshow wordt namelijk vernieuwd voor een tweede seizoen. Dat is goed nieuws, want het eerste seizoen van de serie werd in de eerste maand van de verschijning door liefst 37 miljoen kijkers bekeken. Een release voor het tweede seizoen is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat er ook in India een variant komt.


Netflix wil samenwerking met Christopher Nolan

Netflix hoopt een samenwerking aan te kunnen gaan met Christopher Nolan. De regisseur is een grote voorstander van bioscoopfilms. “Chris en ik hebben elkaar al vrij uitgebreid gesproken, maar hij wil nog steeds dat al zijn films een globale bioscooprelease krijgen. Zolang we hem dat niet kunnen bieden, denk ik dat een samenwerking lastig is”, vertelde Netflix-baas Scott Stuber. Daar komt in de toekomst mogelijk verandering in. Dan zou een samenwerking met Nolan alsnog mogelijk zijn.


Nieuwe seizoenen You, The Witcher en Cobra Kai al in 2021 op Netflix

Netflix presenteerde deze week de kwartaalcijfers over het eerste kwartaal van 2021. Die cijfers vielen enigszins tegen wat betreft de groei van het aantal nieuwe abonnees. Terwijl gedacht werd aan een toename van ruim zes miljoen abonnees, bleef de teller hangen op zo’n 4 miljoen. Toch was er ook goed nieuws, want nog dit jaar kunnen we aan de slag met nieuwe seizoenen van een aantal grote series op Netflix. Het gaat om You, The Witcher en Cobra Kai.


Netflix wil film maken over rockband Kiss

Netflix voert momenteel gesprekken met rockband Kiss in de hoop een film te mogen maken over de populaire rockband. De streamingdienst wil de film lanceren onder de titel Shout It Out Loud. Daarvoor zou Joachim Rønning aan de slag moeten gaan als regisseur. Hij is bekend van onder meer Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. De film vertelt onder meer over het ontstaan van de band.


The Sinner seizoen 3 in mei op Netflix

Eindelijk is het derde seizoen van The Sinner in aantocht op Netflix in België. Terwijl seizoen 3 al tijdenlang te bekijken is in andere landen, bleef de release in België lange tijd achterwege. Vanaf 23 mei komt daar verandering in en kunnen we aan de slag met het gehele derde seizoen van de anthologie-serie.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?