Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Documentaires • Never Have I Ever • Summertime

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix maakt tien documentaires gratis beschikbaar

Netflix heeft een aantal van zijn documentaires gratis beschikbaar gemaakt via YouTube. Op ie manier wil de streamingdienst leraren en leerlingen een handje helpen die nu door de uitbraak van het coronavirus noodgedwongen thuis zitten. Tot de documentaires behoren onder meer Babies, Our Planet en Knock Down The House. Alle afleveringen vind je op YouTube.


Trailer Never Have I Ever verscheen

Netflix heeft de nieuwe trailer gelanceerd van de serie Never Have I Ever. De reeks wordt op 27 april gelanceerd op de streamingdienst en wordt een ware binge-serie voor wie houdt van tienerserie. We volgen een Indisch-Amerikaanse tiener die er en traumatisch jaar op heeft zitten. Nu wil ze populair zijn in plaats van een paria, maar dat wordt niet makkelijk.


Lucifer seizoen 6 onzeker door contractproblemen Tom Ellis

Even zag het ernaar uit dat we er niet meer onderuit konden: een zesde seizoen van Lucifer. Helaas zijn er nu echter toch hobbels op de weg gekomen, waardoor een zesde seizoen ineens heel onzeker is geworden. Het contract van hoofdrolspeler Tom Ellis is namelijk nog niet verlengd.


Netflix lanceert trailer Summertime

Netflix voegt in de komende weken ook nog een andere nieuwe serie toe. Het gaat om Summertime, een romantische dramaserie waarin twee jongvolwassenen van zeer verschillende komaf verliefd op elkaar worden. De serie is vanaf 29 april te bekijken op Netflix.


Releasedatum en trailer van eerste Belgische Netflix-serie Into the Night

De eerste Belgische Netflix Original Serie zal dit voorjaar nog verschijnen op de streamingdienst. Netflix heeft in aanloop naar de release op 1 mei dan ook de eerste beelden getoond van Into the Night. En dat belooft direct vuurwerk.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?