Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Lucifer • Riverdale • Derry Girls

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Lucifer vat afgelopen seizoenen samen

Lucifer keert op 8 mei terug op Netflix met een vierde seizoen. Fans kunnen inmiddels al bijna niet meer wachten en om het wachten wat te verzachten, heeft hoofdrolspeler Tom Ellis een video geplaatst op het officiële Twitter-account van de serie. Daarin neemt hij uitgebreid de tijd om de afgelopen drie seizoenen van de reeks te bespreken.


Salaris en netto-waarde Riverdale-cast op straat

Het salaris en de netto-waarde van de cast van Riverdale is bekend geworden. De hoofdrolspelers krijgen zo’n 40.000 dollar per aflevering. Daarbij heeft Cole Sprouse met 8 miljoen dollar inmiddels de hoogste netto-waarde opgebouwd. Ook KJ Apa en Camila Mendes boeren goed met een bedrag van 3 miljoen dollar.


Beyoncé en Netflix sluiten megadeal voor drie titels

Homecoming is niet het enige project van Beyoncé wat we op Netflix mogen verwachten. De zangeres heeft een megadeal gesloten met Netflix voor in totaal drie projecten. Daarvoor heeft ze een bedrag van 60 miljoen dollar gekregen. Het is nog onduidelijk waar de andere twee projecten over gaan.


Derry Girls vernieuwd voor derde seizoen

Derry Girls kan rekenen op een nieuw seizoen. In België kunnen we het eerste seizoen van de Channel 4 serie al bekijken en is het wachten op het tweede seizoen dat afgelopen maand werd uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk. Het goede nieuws is al dat er daarna ook een derde seizoen wordt verwacht.


Triple Frontier en Umbrella Academy kijkcijferkanonnen

Triple Frontier en The Umbrella Academy hebben goede zaken gedaan de afgelopen maanden. Netflix maakte tijdens de bekendmaking van de kwartaalcijfers bekend dat triple Frontier door liefst 52 miljoen huishoudens werd bekeken in de eerste vier weken. The Umbrella Academy had na een maand 45 miljoen weergaves.


Netflix test Random Episode button voor willekeurige afleveringen

Netflix is bezig aan een test met een nieuwe Random Episode button. Daarmee wil de streamingdienst de gebruikers die geen idee hebben wat ze moeten kijken een handje helpen. Met de Random Episode button krijgen ze een willekeurige aflevering van een serie voorgeschoteld. De button bevindt zich in een testfase en het is onduidelijk of hij later ook verder wordt uitgerold in de app.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: