Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Tiger King • Queer Eye • Lucifer

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Joe Exotic heeft het in coronatijd zwaar in de gevangenis

Joe Exotic, inmiddels bekend uit de documentaire Tiger King, heeft het zwaar in de gevangenis. Vooral nu hij in quarantaine moet vanwege het coronavirus. Dat vertelde Dillon Passage, de echtgenoot van Joe, aan E! News. “Hij zit geïsoleerd en onze telefoongesprekken zijn ook beperkt. We hebben elkaar maar twee keer gesproken sinds hij werd overgeplaatst in quarantaine. Joe is verdrietig dat hij met niemand kan praten en dat vreet aan hem. Het is niet duidelijk wanneer hij weer uit isolatie mag.”

Ondertussen heeft Joe zich meermaals afgevraagd of Dillon niet op zoek wil naar een andere partner. “Hij heeft me meerdere malen gezegd dat ik niet alleen moet blijven en dat ik iemand moet vinden met wie ik de rest van mijn leven kan doorbrengen. Dat meent hij echt. Maar ik ben loyaal ingesteld en blijf Joe steunen. Mocht er op een gegeven moment een leuk iemand voorbij komen, dan heb ik dat gesprek met Joe tegen die tijd wel.”


Girls & Boys wordt nieuwe romcom over dateleven Antoni Porowski

Netflix heeft een nieuwe romantische komediefilm aangekondigd die losjes gebaseerd is op het dateleven van Antoni Porowski. De kok van Queer Eye werkt voor de nieuwe film samen met Kenya Barris van Black-ish. De film heet Girls & Boys. Daarmee slaat de titel alvast op wat Porowski als biseksuele man meemaakt in zijn dateleven.


Deze titels komen in tweede helft van april op Netflix

Ook in de tweede helft van april zullen we nog veel binnen zitten en kan Netflix uitkomst bieden. Er staat gelukkig weer heel wat op de rol om te worden gelanceerd. Zo zijn er flink wat gloednieuwe titels te verwelkomen.


Lucifer seizoen 5 komt zeer binnenkort naar Netflix

Het wachten op Lucifer seizoen 5 lijkt bijna voorbij. Alhoewel Netflix tot op heden nog geen releasedatum bekend heeft gemaakt, heeft het nu wel via Facebook laten weten dat het vijfde seizoen van de serie eraan komt. Daarbij vermeldde het meteen dat het seizoen er ‘snel’ aankomt. Het wachten lijkt dan ook bijna voorbij.


Interactieve finale Unbreakable Kimmy Schmidt heeft releasedatum

Netflix heeft bekendgemaakt wanneer we op Netflix aan de slag kunnen met de finale van Unbreakably Kimmy Schmidt. De serie keert in mei nog één keer terug voor een finale-film. Daarin speel jij als kijker een belangrijke rol, want de film wordt interactief.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?