Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Netflix raakt abonnees kwijt, teaser Love, Death + Robots

Netflix heeft in het eerste kwartaal van 2022 zijn abonnees zien teruglopen. Dat terwijl gerekend werd op een flinke groei. Ondertussen is ook de teaser verschenen van het derde seizoen van Love, Death + Robots en is duidelijk geworden dat Helena Bonham Carter de stem wordt van Wild Babies.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix raakt abonnees kwijt

Netflix heeft er een niet al te best eerste kwartaal van 2022 op zitten. De streamingdienst raakte voor het eerst abonnees kwijt. Aan het einde van het eerste kwartaal waren er 200.000 betalende gebruikers minder dan drie maanden geleden. Dat is de eerste keer in 2011. Een flinke domper, want de prognose liet een groei van 2,5 miljoen abonnees zien.


Teaser derde seizoen Love, Death + Robots

Het derde seizoen van Love, Death + Robots komt op 20 mei naar Netflix. Nu alvast is de officiële teaser gelanceerd van het nieuwe seizoen. De eerste twee seizoenen van Love, Death + Robots waren een groot succes met in iedere aflevering een nieuw verhaal. Je bekijkt de teaser hieronder.


Releasedatum derde seizoen Quién Mató a Sara vervroegd

Het succes van Quién Mató a Sara zal dit jaar een vervolg krijgen. In 2021 kwam de Mexicaanse serie hard binnen op Netflix en ook het tweede seizoen werd gretig bekeken. Een derde seizoen werd dan ook snel besteld door de streamingdienst en de releasedatum is nu naar voren gehaald.


Helena Bonham Carter wordt stem van Wild Babies

Helena Bonham Carter wordt de stem van Wild Babies. De Netflix Original komt op 5 mei naar Netflix. In de serie worden we meegenomen naar de geheime wereld van babydieren in het wild. In de serie staan onder meer wilde honden, zeeotters, grizzlyberen en orang-oetans centraal.


Chesapeake Shores geeft direct antwoord op cliffhanger seizoen 5

Het zesde seizoen van Chesapeake Shores is recent aangekondigd en de showrunner heeft nu alvast een tipje van de sluier gelicht. Het zesde seizoen van deze Hallmark-serie wordt ook gelijk het slotstuk van de reeks.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?