Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Tokyo over slotstuk La Casa de Papel, Love, Death + Robots in aantocht

Het einde van La Casa de Papel is in zicht. Volgens Úrsula Corberó, beter bekend als Tokyo, mogen we heel wat verwachten van dat slotstuk. Daarnaast blijkt het tweede seizoen van Love, Death + Robots in aantocht en houdt het na vier seizoenen op voor Castlevania.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Tokyo verwacht weerzinwekkend slotstuk La Casa de Papel

Het slotstuk van La Casa de Papel is in aantocht op Netflix. Alhoewel een releasedatum nog niet bekend is, worden we de laatste tijd door verschillende personages al warm gemaakt voor het slotstuk. Nu ook door Úrsula Corberó, beter bekend als Tokyo. Op Instagram deelde zij een foto met daarbij de tekst: “Mijn vermoeden is dat je in paniek raakt door het vijfde seizoen van La Casa de Papel.”


Tweede seizoen voor Love, Death + Robots

Love, Death + Robots keert binnenkort terug voor een tweede seizoen. Vanaf 14 mei kunnen we rekenen op nieuwe afleveringen. Daarmee keert de bijzondere animatie-antologieserie voor volwassenen terug. Love, Death + Robots is afkomstig van Tim Miller, David Fincher, Jennifer Miller en Joshua Donen. De eerste beelden van seizoen 2 zie je hieronder alvast.


Maddie Townsend over Sweet Magnolias seizoen 2 en cliffhanger

De opnames van het tweede seizoen van Sweet Magnolias zijn recent van start gegaan. Een mooi moment voor ET om het gesprek aan te gaan met JoAnna Garcia Swisher, hoofdrolspeelster Maddie Townsend in Sweet Magnolias. De actrice liet onder meer alvast iets los over wat wij mogen verwachten van seizoen 2.


Castlevania na vier seizoenen ten einde op Netflix

Het houdt na vier seizoenen op voor Castlevania. De serie keert op 13 mei nog één keer terug voor tien nieuwe afleveringen, maar daarmee is het over en uit voor de reeks. Het totaal voor de animeserie van Konami komt op 36 afleveringen te staan.


Verwijderalarm: 39 films en series op de lijst

Het Netflix Verwijderalarm bestaat deze week op 39 films en series. Een forse lijst dus en dan moet het slotakkoord van april er de komende week nog bijkomen. De komende dagen wordt het vooral afscheid nemen van filmkrakers.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?