Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Dangerous Lies • Hannah Gadsby • All of Us Are Dead

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Dangerous Lies met Camila Mendes komt naar Netflix

Netflix heeft de releasedatum van en nieuwe film bekendgemaakt met niemand minder dan Camila Mendes (Veronica uit Riverdale) in de hoofdrol. De film heet Dangerous Lies en verschijnt op 30 april op Netflix. In de film zien we hoe verzorgster Katie stinkend rijk wordt als de man die ze verzorgt plotseling overlijdt. Maar haar nieuwe rijkdom brengt haar ook in een web van bedrog en moord. Wie kan ze nog vertrouwen? De trailer is alvast verschenen.


Hannah Gadsby maakt nieuwe special voor Netflix

Hannah Gadsby heeft de laatste tijd gewerkt aan een nieuwe special voor Netflix. Het gaat om Douglas, een voorstelling die op 26 mei op Netflix verschijnt. “Ik ben erg verheugd om aan te kondigen dat mijn nieuwe voorstelling Douglas vanaf 26 mei op Netflix staat. Zet het in je kalender… en was daarna je handen”, aldus de Australische stand-upcomedian op Twitter.


Verwijderalarm: Overzichtelijk lijstje met Ken Burns

Het Netflix Verwijderalarm is deze week zeer overzichtelijk. Er staan slechts dertien films, series en documentaires op de lijst om te worden verwijderd van Netflix. De komende dagen vertrekken een aantal films, waaronder Band of Robbers en de actiekomedie Ride Along 2.


Netflix introduceert nieuwe Koreaanse zombieserie

Netflix heeft een nieuwe Koreaanse serie aangekondigd. In navolging van Kingdom mogen we ons voorbereiden op All of Us Are Dead. De serie volgt een groep middelbare scholieren die geconfronteerd worden met een enorme crisis. Als ze opgesloten komen te zitten in een school, breekt ook nog eens een zombievirus uit dat als een lopend vuurtje rondgaat. De serie is gebaseerd op Now At Our School. Een releasedatum is nog niet bekend.


Workin’ Moms in mei terug voor vierde seizoen

Netflix heeft de releasedatum van het vierde seizoen van Workin’ Moms bekendgemaakt. De Canadese serie is oorspronkelijk afkomstig van CBC, maar is bij ons in België te bekijken op Netflix. Daar gaat seizoen 4 al op 6 mei van start.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?